beauty

Lila Kutu Alışverişi : Raen Bitkisel Şampuan

17.8.13

Herkese merhabalar:)

Bugün size raen bitkisel şampuandan bahsedicem...Lila kutuyu hepiniz duymussunuzdur mükemmel bir alışveriş sitesi harika ürünler var ve kesinlikle hizmet çok güzel...Öncelikle gönderdikleri çok şeker kutuyu göstermek istiyorum genelde kartonla gelir ama buseferki kutuya bayıldım :)

Raen vücut yagı ve testerlarla geldi..Buarada vücut yagına bayıldım banyoda sonra nemli cildinize sürünce inanılmaz etkili yumusacık yapıyo :)gelelim şampuana...
Boyutu bu sekilde kıvamı normal şampuanlardan daha sıvı ama güzel...Ben bu şampuanı geldigi gün kullandım :)Sonuca bakalım...
Gördügünüz gibi saçlarım biraz kabardı ama benim için sorun değil neden? Çünkü zaten saçlarımı kestirmedigim için inanılmaz sönük ve cansızlardı bu şampuan sayesinde hacim kazandılar diyebilirim ...Eger kalın telli gür saclarınız varsa pek tavsiye etmem belki saç kremiyle kullanılırsa kabarmayabilir bilmiyorum ...Sonuç olarak ben bu şampuandan memnun kaldım diyebilirm sonucta içerigi tertemiz oldugu için gönül rahatlıgıyla kullanıcam:)

sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

6 yorum

  1. çok güzel bir lilakutu gelmiş, güle güle kullan! saçların ne kadar uzuuuun:)maşallah çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. canim saçlarin pek güzel.iyi gunlerde kullan.benim saçlar da seninki kadar.ama yarin kiya bilirim çunki deniz mahvetti.Yiprandi çok.hem de rahatlarim bir az.lila kutuyu begeniyorum.bizde de olsa keshke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah şu deniz cildimize iyi geldigi gibi saclarımızada iyi gelse keşke bi uçlarından aldırmam lazım benimde ama güvenemiyorum kuaförlere:( çok kestirme sende uzun saç iyidir:)

      Sil
  3. Merhaba. Bu sampuan neli diye sorsam cok mu sacma olur:) sitesinde bir cok cesidi var,ben de siparis vermeyi dusunuyorum ve aradigim ozellikler tam da sizin anlattiklariniz. Onun icin hangi cesit oldugunu merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki saçma olmaz her ceşidinin farklı ozelligi var :) benim aldıgım ballı kuru saclar için olanı :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)