En Doğal Takma Kirpik :)

13.6.14

Herkes merhabalar:)
Geçen gün intagramda bu kirpiklerin resmini paylaşmıştım çok merak eden oldu bende yazısını yazıyorum :)

Özel günlerimizde en büyük sorun bence takma kirpik..Çünkü özenli bi makyaja kirpik şart ve tek tek kirpik herkeste güzel durmuyo özellikle kendime yakıştıramıyorum..Bütün kirpiklerde çok abartı oluyolar malesef kalıp gibi duruyolar:/  Güzel bir kirpik arayışındaydım ki H&M deki kirpikler geldi aklıma neden olmasın dedim ve aldım :)
Görüldüğü gibi kirpiklerin lash band dediğimiz yeri incecik yani kalıp gibi durma şansı yok sanki tek tek kirpikleri birleştirmişler gibi ;) Uygulaması çok kolay onu bi video ile gösteriyim diyorum :) Duruşuda benim kirpiklerimde çok doğal durdu enazndan kalıp gibi durmadı :) Ben bu kirpiklere bi şans verin diyorum 10liraya satılıyolar piyasadaki doğal görünümlü kirpiklere göre ucuz denilebilir;) Aliexpressten alana kadar bu kirpikler benim favorim bikaç tane daha alıcam daha sonra :)

Okudugunuz için çok teşekkürler:)
Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

21 yorum

  1. Evet canım çok doğal ve güzel aklımda olsun :)) hangi yapıştırıcıyı kullanıyosun canım ? Ben Flormarın kirpiğini aldım o da çok güZel doğal duruyo ama yapıştırıcısı çok kötü :( sanırım duo yapıştırıcıdan almam lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım eminönünde kuaför malzemeleri satan biyerden almıştım çok güzel bi yapıştırıcı onunda yazısını yazıyım dua çok pahalı bence:/

      Sil
  2. takma kirpik tabumu yıktı bunlar resmen bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. H&m'de kirpik olduğunu bilmiyordum hiç cnm:))) tabi bizim burada yok ben de çoktandır İstanbul'a gidemedim. Ama oldukça doğal duruyormuş. Ben de geçenlerde nişanım için watsons'dan i Envy diye bir markayı aldım çok doğaldı o da kolayca takabildim bir de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozaman ona da bi bakıyım ben buaralar doğal takma kirpik depoluyorum nedense:)

      Sil
  4. Bende abartılı durduğu için takma kirpikleri denemekten çekiniyorum. Bu çok doğal bir görünüm vermiş. Sanada çok yakışmış;) Aklımızda bulunsun bu valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. t.ederim canım özel günler için bi secenek kesinlikle:)

      Sil
  5. Çok tatlı görünüyor :) Yakınlarda bi düğün var kullanabilirim bunu ama ben gözlüklü bir insan olarak takma kirpiklere hep önyargılıyım sürekli gözlerimi açıp kapadıkça gözlüğüme yapışır valla:):) Bu biraz daha kısa görünüyo denemek lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin canım çok uzun değiller doğal duruyolar:)

      Sil
  6. H&M'i işte bu yüzden seviyorum. Ürünlerine bayılıyorum hem de fiyatları inanılmaz ucuz. Gerçekten de sende çok doğal durmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bnde hmye bayılıyorum cidden :)

      Sil
  7. Oldukça doğal görünümlü! Ben çok beğendim ve sana da yakıştırdım. Ayrıca sana bir mail attım. Okuyup cevaplarsan çok memnun olurum. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Geçenlerde bende bakmıştım aa çok doğal gözüküyor demiştim ki aceleyle çıkmıştık mağazadan son bir taneydi bulursam bende alayım :) Güle güle kullan bebeğim :*

    YanıtlaSil
  9. Cok harika duruyor sende tatlim :)

    YanıtlaSil
  10. http://iconosquare.com/p/741119372316856319_41476746

    burdaki rujun ne tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ya orda 2 ruj bi parlatıcı var desem:( huyum bu karıştırmadan duramıyorum :D

      Sil
    2. bende tam tersi karıştıramıyorum :) neleri kullandın peki :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)