Wet n Wild Kaş Kiti

11.6.14

Herkese merhabalar:)
Geçen hafta katıldıgımız Wet n Wild lansmanında hediye edilen kaş kitini incelicez bugün:) Kaş ürünlerinin ülkemizde çoğalması çok hoşuma gidiyo çünkü kaş doldurmak bence çok gerekli bişey herkes bunu bilmeli uygulamalı:)
Ürün şekilde görüldüğü gibi bir koyu bir de açık renkte oluşuyo ayrıca kaş jelide var...Bir adet cımbız ve fırçası bulunuyo.Fırça işe yarıyo fakat çok küçük oldugu için tutması sıkıntı biraz cımbız içinde aynısı geçerli ama biyere gidip kaldıgınızda yanınızda küçükte olca cımbız olması iyi bişey özellikle tatil için:)
Kaş farları çok pigmentli özellikle koyu olan bana aşırı koyu geldi onu kaşlarımın en sonuna sürüyorum iç taraflarına da açık rengi sürüyorum..Bunları yapmadan öncede kaş jelini sürüyorum...Ayrıca ürünün aşagıdan acılır aynası olması cok hoşuma gitti çok kullanışlı bir ürün:)
Kaşlarımda uygulanmış hali bu şekilde ama dediğim gibi koyu rengi kullanıcaksanız çok dikkatli olun çok pigmentli hatta ben o rengi far niyetine kullanıyorum çok güzel duruyo :)

Kısacası ben bu ürünü sevdim uygun fiyata kaş kiti arayanlara tavsiye ederim:)
Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

13 yorum

  1. Dün Mac´de yeni cikan waterproof kas jel fircalarini denedim ve maalesef hic bir rengi bana uymadi. Ama ordaki hanimda koyu rengi sonlarina acik rengide önlere sürün daha dogal olur demisti, tam profesyoneller gibi yapiyorsun yani :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan tatlim:) benimde vazgeçemedigim kas ürünüm golden rose selective 02 far paletindeki mat kahve renk far:)bence her saç,kas rengine uyucak harika bi renk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende genelde flormar 07 far paletindeki en koyu rengi kullanıyodum ama yeni şeyler denemek güzel oluyo:)

      Sil
  3. kaş kitini ben de gördüm çok hoşuma gitti ama tereddüt ettim biraz doğal durmayabilir diye.. kaşlarında yok gibi duruyor kalın kaşlar istediğim için hemen edinmeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal durup durmaması senin nasıl uyguladıgına baglı canım çok hafif uygularsan hem kalın hem doğal durur:)

      Sil
  4. Aynası ve cımbızıyla çok kullanışlı bir ürüne benziyor.

    Buarada, çekiliş düzenliyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/2014/06/dresslily-cekilis.html

    YanıtlaSil
  5. Cnm bende cok begendim bu kas kitini hatta wnw 'in bana gore en iyileri kas kiti ve kalem rujlari:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalem rujlarından adece bi rengi var yine hediye gelen ama bana cok koyu diger renklerini kesin denemem lazım ozaman:)

      Sil
  6. Kaş kiti arayışındaydım yabancı bloglarda jelinin pek iyi olmadığını okuyup almaktan vazgeçmiştim. Bu tarz ürünlerin ülkemizde çoğalması mutluluk verici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani kaş jeli mükemmel diyemem ama saat 5te doldurdum kaşlarımı mesala saat şuan 9 bucuk kaşlarım hala yerli yerinde yani idare eder bol bol sür:D Aynen tatlım çok az kaş ürünü var malesef ülkemizde çoğalsın :)

      Sil
  7. Gerçekten kaşlarında çok güzel durmuş. Ben de bu ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Kalıcılığı çok güzel. Bu arada blogum çok yeni. Bir göz atarsan çok sevinirim :)
    sihirlikelebekk.blogspot.com

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)