Yumuşacık Tırnak Dipleri için ne kullanılmalı????

9.7.14

Herkese merhabalar:)
Tembel blogger Selin sonunda bi yazı yazabiliyo :)  Ben hayatım boyunca 1 kez maniküre gitmişidir pek gerekli bulmam nedense oyuzden tırnak diplerimin nemli olması cok önemli benim için yoksa başa çıkamazdım :)

 Normalde klasik vazelin kullanıyodum tırnak diplerime geceden sürüp yattıgımda sabaha mis gibi yumusacık tırnaklarla uyanıyodum ama insanoglu illa değişiklik istiyo :D
Rossmanda dolanırken Vaseline markasının bu jel kııvamındaki nemlediricisini gördüm orjinal vazelin olmasada mantıgını benzettim acıkcası kokusuda bi muhteşem tam sevdiğim gibi :) Vazeline eşdeğer bi sonuç aldım ben yine ..Haftada en az iki gün çok fazla olmamak şartıyla tırnak diplerime sürüp yattıgımda çok güzel nemlendiriyo ben çok memnunum ayrıca sadece tırnak dipleri için değil eliniz dizleriniz dirsekleriniz içinde kullanabilirsiniz ...

Görüntüsüde bu şekilde :)
Fiyatı 5 liradan fazla değildi sanırım tam hatırlamasamda çok uygun oldugunu hatırlıyorum :)

Bi şans verin derim :)

Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

12 yorum

  1. Bnde ilk ciktigi zaman almistim cok memnun kaldim klasik vazelinden daha guzel buldum kivamini dax sulphure de denk olabilecegini dusunuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım benziyolar bunun kokusuda bi harika bence en güzel özelligi:)

      Sil
  2. Bende manikür yaptırmıyorum yaptırdıktan sonra daha kötü oluyor bence =/ Bende yoğun kıvamda ki kremlerle yuvarlanıp gidiyorum :) Bunu da yazdım bir kenara ;) Ellere de kocaman bir maşallah deyip gidiyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen tatlım annemde bi manikür yüzünden tırnagında iltihapla dolandı iki sene :/ bunuda kesin dene :) çokl t.ederim:)

      Sil
  3. bende alman bir markadan aldim cok yogun bir el ve tirnak kremini onu sürüyorum, vaseline markasi keske almanyada satilsa, kakao bodylosyonunuda almak istiyordum markadan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da cok güzel canım bende her çeşidi var severek kullanıyorum:)

      Sil
  4. Tırnaklarımı besleyecek, yumuşatacak bir şey arıyordum ben de. Hemen bakmalıyım ^_^ Teşekkür ederim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaramasına sevindim tatlım ben t.ederim:)

      Sil
  5. arkadaşlar manikür ve pedikür doktorların kesinlikle uzak durun dediği bir şey. annem bacaklarından rahatsız, hem dolaşım problemi var, hem damarlarda sorun var hem de bacağında(kasığa doğru) bir beze oluşmuştu ve ameliyat olması gerekiyordu. o zaman doktoru açıklamıştı pedikür ve tırnakları dipten kesmenin hem damar problemlerine hem de bacaktaki o bezeye neden olduğunu. varsın tırnaklarımda azıcık et olsun sorun değil diye bakıyorum artık ve ne manikür ne de pedikür yaptırıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel bilgi için t.ederiz canım manikür yaptırmıyoruz ozaman;)

      Sil
  6. çok güzel tırnakların var kuzucuğum bende sinirlendiğim zaman tırnak yiyorum ama yavaş yavaş bıraktım malum güzellik uğruna her şey yapılıyor :D maniküre gitmeyi düşünüyorum ama bu yayını okuduktan sonra vazgeçtim çok faydalı yayınlar yapıyorsun ellerine sağlık öptm kocamann :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa bidaha tırnak yemek yok ozaman:) bencede maniküre gitme tatlım hiç gerek yok :) buarada yararlı olmasına cok sevindim çok teşekkürler:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)