H&M- Make Me Blush Allık Paleti

9.10.14

Herkese merhabalar:)
Uzun bir aradan sonra döndüm bloguma aslında düzgün internet erişimim olsa bıkmadan usanmadan hergün yazarım da işte :( Neyse gelelim bugünün yazısına h&m.yi hem kıyafet hem kozmetik hem takı her anlamda çok sevdiğimi bilen bilir girdiğimde elim boş çıkmadığım tek yerdir:)

 Bu allık paletini gördüğüm an aldım hem 8,95 gibi komik bir fiyatı vardı hemde allık konusunda çok fazla elimde ürün olmamasından..
 Renkler pembenin tonları özellikle son renk insanı korkutsada mürdüm tonlarında çok güzel bir renk far olarak bile kullanılabilir:)

 Pigmentasyonları gerçekten çok iyi ama uygularken çok çok dikkatli olmalısının palyaçoya dönebilirsiniz:) Sadece açık olan rengi çözemedim ben garip bir renk ve çok fazla tozutuyo hayatımda böyle tozutan bir allık görmedim ben ...Ama diğer iki renkte böyle bir sorun yok...
İçinde çok güzel parıltılar var ama dağıttığınızda çok göze batmıyo;)

Sonuç olarak fiyata göre kesinlikle harika bir palet tasarımıda çok şık zaten hm bizi tasarımıyla kandırmıyo mu hep :D Hatta bide bronzlaştıcısı var ki kesin almam lazım aklım onda kaldı :D
Ve son olarak kaliciliklari cok guzel:)
Umarım begenmişsinizdir:)
Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

9 yorum

  1. evet çoğu kişi çok fazla tozutma ve çok renk verdiğini esmerlere daha iyi gideceğini söylüyor ve en çok merak ettiğim ürün ve ne yazık ki izmirde hm yok ama yine de güle güle kullan :) bronzlaştırıcıyı da al gitsin balım :D sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sadece esmerlere değil kullanmayı bilen herkese gider sadece bazı kişiler ayarı tutturamayıp palyaçoya dönüyo okadar :D Alıcam valla bronzer.ı da:)

      Sil
  2. renklerine bayıldım, özellikle koyu olana ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende en çok onu kullanıyoruum son zamanlarda:)

      Sil
  3. Ne kadar güzel bir allık paleti bu böyle. Açık renk hariç diğer renkleri çok beğendim. Gayet pigmentli görünüyor. Nasıl gözümden kaçmış benim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen açık rengi far niyetine kullanıcam diğerleri çok güzel :)

      Sil
  4. Denenebilirmiş kuzum :)
    Nedense öyle bir durdum ki almıyorum bir şey yaw hayatta dönmem şart :)))))))

    YanıtlaSil
  5. Renklerine bayıldımmm <3

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)