kapatıcı

Note Full Coverage Kapatıcı-3 numara

21.2.16

Herkese merhabalar:)
Uzun zamandır merak ettiğim Note kapatıcıyı indirim sayesinde aldım ve denedim artık yazma zamanı:) Biliyorsunuz Note'un bu kapatıcısı çok ünlü bende alıp denemek istedim ama Snapchatte de en son videomda da bahsettiğim gibi sevemedim. Ürünün renk skalası çok ilginç. Hep sarı alt tonlu ve oldukça açık renkli ben 3 numarasını aldığım halde cildime fazlasıyla açık geldi.
 Ürünün aplikatörü görüldüğü gibi klasik. 
Gelelim yapısına; Çok yoğun bir yapısı var, dağıtması çok zor, fazla sarı alt tonlu..Ben hiç mi hiç sevemedim kesinlikle göz altı morluklarımı kapatmadı.

 Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi göz altı morluklarımı kapatmak yerine daha da belirginleştiriyor sanki. Belki morluk problemi olmayanlar için aydınlatma amaçlı kullanılabilir. Eğer göz altı morluklarınız varsa cildinizden daha açık tonlu kapatıcı kullanmanızı tavsiye etmem çünkü morlukları aydınlatır ve daha da belirginleştirirsiniz. Ya kendi tonunuzda ya da kendi tonunuzdan bir ton koyu kapatıcı kullanırsanız daha etkili olur kapatmada. Bu tarz aydınlatıcı özelliği olan kapatıcıları bu işlemlerden sonra uygulayabilirsiniz.

Ben ürün ziyan etmeyen biri olarak far bazı niyetine kullanıyordum fakat bu konuda da berbat günün sonunda far falan kalmıyor aman uzak durun ...Ben yine yeni yeniden L'oreal True Match kapatıcı kullanmaya devam ediyorum :)

Ürünün %50 indirimle fiyatı 12 küsür liraydı.
Sevgiler♥


Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

6 yorum

  1. Bende daha dün bakıp alıp almamakta kararsız kalmıştım. İyi ki almamışım=)

    YanıtlaSil
  2. Ben iki tüp bitirdim bu kapatıcıdan. İlk tüpü çok çok sevdim (bu arada, ben de 03 numarasını kullandım, benim ten rengime uygundu). Göz altlarım kuru olmasında rağmen kuruma yapmadı ve kapatıcılığı çok iyiydi. Fakat, ikinci aldığım tüpte yapısını değiştirmiş olduklarından eminim (incelemeye de gönderdim, firma yardımcı oldu sağolsunlar, ama sonuç çıkmadı). Çünkü hem çizgilere doldu, hem kapatıcılığı az geldi. Yani bence, kesinlikle ilk piyasaya sürdükleri ürün değil bu ara satılanlar... Bir de, gerçekten renk skalasına bir el atsalar çok iyi olacak, çok az insana uygun çünkü tonları. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu öğrenmem iyi oldu çünkü bu yapıdaki bir kapatıcı neden bukadar seviliyor anlamış değilim.. Umarım düzeltirler..

      Sil
  3. Bu ürünün seveni de çok sevmeyeni de :) Ben seven gruptayım ciltten cilde fark ediyor sanırım

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)