alışveriş

Bioplante Makyaj Ürünleri | İNCELEME

5.3.16

Herkese merhabalar:)
Öncelikle bahsetmek istediğim bir konu var. Son zamanlarda çoğu firmanın blogger listesinden çıktığımı farkettim. Gerek Watsons , gerek Maybelline, Garnier vs...Bunun nedeninin ise ürünlere kötüyse kötü demem ve gereğinden fazla(nefes aldığım her dakika) reklamlarını yapmamam olduğunu düşünüyorum. Mesela L'oreal Sun Kiss ürününe berbat dedikten sonra bu markaların PR 'ları tamamen gönderimi kesti. Ama hiç problem değil ben iş sıkıntısı çeken ve paranın değerini bilen bir insan olarak kötüye kötü derim bu benim bir blogger olaerak görevim:) Her neyse...Bioplante bu konuda benim en sevdiğim firmalardan biri. Ürünlerine ne yorum yaparsam yapayım her zaman fikirlerime değer verdiklerini hissettiren bir firma..Denemem için gönderdikleri bu güzel ürünler içinde çok teşekkür ediyorum.

 Bioplante makyaj ürünleri yeni çıktı ve ilk deneyenlerden biri olarak fikirlerimi sizinle paylaşmaktan keyif alıyorum:) Öncelikle içeriklerinin tertemiz olduğunu söylemek istiyorum ki bence kozmetikte temiz içerik bir lükstür marka değil.
 Rujlarından sweet pink isimli olanı bendeki. Sürümü yumuşacık, bir kaç katta rengini tam veriyor ve mat değil parlak bir yapısı var aşağıda da swatchını göreceksiniz. Yalnız resimde göründüğünden daha pembe olduğunu söylemem gerek. Fiyatı:39,90 tl
 Göz kalemi ise kızıl kahve diyebileceğim bir renk. İsmi Seal Brown. Aşağıda gözüme uyguladığım halini görebilirsiniz. Ben özellikle göz içlerine kahverengi göz kalemi kullanmayı çok seviyorum instagramda da çok kez söylediğim gibi :)Kalıcılığı orta diyebilirim. Fiyatı 19,90 tl
Ruj ve Göz kaleminin swatchları...
Gelelim rimele. Rimelin ıslak bir yapısı var .. Bir kaç kat uygulamam gerekiyor istediğim görüntüyü elde edebilmek için. Kirpiklere hafif dolgunluk veriyor fakat benim cılız çelimsiz kirpiklerimde müthiş bir etki yaratmadı çünkü gerçekten benim kirpiklerimde işe yarayan rimel sayısı bir ya da ikidir. Alt kirpiklerime sürdüğümde gün içinde göz altlarıma bulaşma yaptığını da farkettim.
Fiyatı: 44tl
Rimel ve göz kaleminin duruşu görüldüğü gibi. Özellikle göz kaleminin sürümü çok kolay gördüğünüz gibi göz kalemiyle eyeliner çekebildim :)

Bioplante'ye bu güzel ürünler için çok teşekkür ederim:)

Bioplante makyaj ürünlerini incelemek isterseniz tıktık...

Sevgiler

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

4 yorum

  1. Göz kaleminin rengi çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. rimel çok hoş duruyor gercekten begendım bı ara bakmak lazım sevgıler :)

    YanıtlaSil
  3. Kalem ve rujun rengine bayıldım! Bu kadar açık renk eyeliner bende hiç olmuyor ama buğulu bir efekt için aklımda olsun!

    Blogger listesinden çıkmakla ilgili olarak da... ne yazık ki o durumu anlamak ve bir mantığa oturtmak mümkün değil. PR'ların işinin de kolay olmadığını biliyorum (sürekli taciz eden bir sürü bloggerdan dolayı). Ama sanki aksayan çok şey var ve sistemin de düzeltilmesi gerektiğini hissetmiyor değilim.

    Güle güle kullan ürünleri, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  4. göz kaleminin rengine bayıldım!!

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)