alışveriş

HAFİFEAL.COM Alışverişim

4.3.16

Herkese merhabalar:)
Son dönemlerde sanırım hepimizin en çok tercih ettiği alışveriş yöntemi internet üzerinden yaptıklarımız.. E-Ticaret siteleri arttıkça çeşitler de çoğalıyor.. Özellikle çalışanlar için büyük kolaylık alışverişinizin ayağınıza kadar gelmesi :) Bugün Hafifeal.com 'dan bahsedeceğim. Site daha çok yeni gördüğüm kadarıyla ben alışveriş yaptığımda sadece Pastel'in ürünleri varken şu an Radsodi, Catherine Arley gibi herkesin bulamadığı markalarda eklenmeye başlamış çok sevindim :)

 Ben yukarıda gördüğünüz ürünleri aldım.. Merak ettiğim çoğu şeyi almış oldum :)
 Fonex markasından Argan yağlı saç bakım maskesi ve şampuanı aldım.. İlk izlenim olarak saçlarıma verdikleri parlaklığa ba yıl dım !!!!! İnşallah çabuk yağlandırmaz ama :) Bu arada kokuları da müthiş :) Fonex markasını daha önce duymamıştım iyi bir başlangıç oldu diyebilirim..Ürünler için tıktık...
Yazının başında da dediğim gibi ben alışveriş yaparken sadece pastel markası vardı bende merak ettiklerimi aldım.. Kaş maskarasını çok sevdim ilk izlenim olarak yazıları da gelecek. Aydınlatıcıyı da merak ediyordum onu da sevdim valla yazılarını yazmak için sabırsızlanıyorum :) Bu ürünler için de tıktık...

Ürünlerin siparişini pazartesi akşam 4 civarı verdim ürünler çarşamba öğlen geçti elime..Gayet hızlılar ve ürünler çok iyi paketlenmişti..Ve her süreçte mail atarak bilgilendirme yapıyorlar bu da çok hoşuma gitti.
Sonuç olarak aramıza yeni katılan Hafifeal.com 'a hoşgeldiniz diyorum ve başarılar diliyorum...

Sevgiler...


Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

1 yorum

  1. Şu Fonexleri merak ettim, Morfose saç spreyi de bu sitede varmış. Onu alacağım zaman yanına Fonexleri de ekleyeyim çünkü saçımın parlamaya çook ihtiyacı var!!! Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)