aydınlatıcı

Note Terracota Pudra- Stardust

24.6.16

Bu aralar çok yazı yazıyorum elimde yazacak ürün kalmadı resmen :D Instagramı olmayana ürün de yok zaten artık makyajlara geçeceğiz ne yapalım ;)

Bugünün konuğu Note Stardust Aydınlatıcı...Nişanımda kullanmak için güzel bir aydınlatıcı arıyordum, aklımda hep note 'un bu ürünü vardı ve sevgili Başak'cığıma da son bir kez danışıp Note stardust isimli aydınlatıcıyı aldım ;)


 Ambalaj olarak oldukça büyük. İçinde bir aynası var. Tatile gittiÄŸinizde yanınızda götürebileceÄŸiniz kadar ergonomik bir ürün deÄŸil ama özel günlerde elinizin ilk gideceÄŸi ürünlerden biri diyebilirim;)


Yapısı yumuÅŸacık fakat biraz tozutma yapıyor..Resimlerini çekerken biraz temizlemiÅŸ olabilirim bu nedenle:) 
Rengi altın-bej diyebileceÄŸimiz , ciltte inanılmaz güzel duran bir ton..Son zamanlarda Youtube' da görüyorum insanlar beyaz alt tonlu aydınlatıcı kullanıyorlar ve inanılmaz yapay duruyor bence. 
Bu tonlar aydınlatıcıda ideal...Cilde güneş yansıması gibi bir parlaklık veriyor.

Cildimde duruşu da yukarıdaki gibi.. Gerçekten çok severek kullandığım bir ürün.. İnanın gün sonuna kadar duruyor cildinizde;) Tek bir eksisi var o da eğer elmacık kemiklerinizde kuruluk, gözenek vs. var ise onları bir tık belirginleştiriyor olması..Onun dışında hiçbir sorunu yok..

YaklaÅŸan bayram indiriminde %50 indirim ile 20 lira gibi bir fiyata almanız mümkün ;) 
Eğer aydınlatıcı arayışındaysanız muhakkak bakmanızı öneririm;)

Sevgiler;)

Snapchat: beautybysyln
Yuutube: beautyby syln

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

16 yorum

  1. Selin'ciiim, öncelikle beğenmene ve sana mahcup olmadığıma çok sevindim :) sende de çook güzel durmuş! Güle güle kullan yeniden.

    Bu arada, ürün için Instagram hesabı bile yetmiyor; kendinden haberdar etmezsen kimse uğraşıp da emek vereni bulmuyor (nasılsa günde 10 tane DM atıp ürün kapanlar var). O yüzden Instagram hesabın olmaması sıkıntı değil, allaha şükür istediğimizi gidip alabiliriz. Ayrıca senin makyajların da efsane, ben severek okurum!

    Sevgiler canım :) Öpüyorum çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim :)
      Evet haklısın valla çok şükür gidip alabiliyoruz çalışınca herşey olur;) İhtiyacım olmadan sırf denemek için ürün almadığım için bu aralar yazacak ürün kalmadı:D

      Sevgiler:)

      Sil
  2. O elmacık kemiklerine ne sürsen yakışırdı bence <3 Beyaz tonlu aydınlatıcılar hakkında bende aynı şeyi düşünüyorum, iskandinav kökenli bembeyaz bir teni yoksa kullanmasınlar.. Altın tonları aydınlatıcıda daha hoş duruyor. Benimde Balm Jovi paletimde Mary Lou olduğu için tekrar toz aydınlatıcı almaya elim gitmedi ama koca paletide her yere sürükleyemiyorum :/ Şu aydınlatıcıları far boyutunda yapsalar ne güzel olurdu :(
    Bu arada önemli olan ürün değil kuzucum o ürünlerle harika makyajlar yapabilmek ve yorumlayabilmek sende her ikiside var onlar kaybeder ;) Öpüyorum seni :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kuzum ya harika olurdu yapsalar;)
      Ürün tabi önemli değil kuzum sadece daha aktif olmak istiyorum burada o yüzden makyaj postlarıyla devam edicem sanırım :)
      Muah :*

      Sil
  3. Bir aydınlatıcı fanatiği olarak, kesinlikle bakacağım canım... Tonu çok güzel duruyor... Yalnız senin bu bebek cildinde ne sürsen efsaneee;) öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım mutlaka bakmalısın :)

      Sil
  4. Aydınlatıcı zaten ton olarak çok güzel ama size de çok yakışmış gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. harikaymış bu hep aklımda ama o kadar çok aydınlatıcı aldım ki yine de dayanamayıp indirimde alabilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatıcının fazlasından bir şey olmaz bence :) Kesinlikle bakmalısın ;)

      Sil
  6. Fıstıksın kuzum çok güzel olmuşsun. Note dan bir ürün almak kısmet olmadı daha :/ aydınlatıcı olarak mary lou var almam epey aydınlatıcı , bitmiyor çünkü :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuzum:) Aydınlatıcı bitirebilen görmedim henüz okadar büyükler ki :D Bende genelde far kullanırdım ilk kez büyük boy aldım böyle bir aydınlatıcı ;)

      Sil
  7. Ah bende çok seviyorum bunu . Sende inanılmaz güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel görünüyor canım bu sene cok moda bende böyle ıslak gorunumu cok seviyorum.Note u denıcem hosuma gıttı sevgıler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel muhakkak denemelisin :) Sevgiler♥

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)