güneş kremi

İsolde by Zigavus- Güneş Kremi SPF50

12.8.16

Yaz aylarının olmazsa olmazıdır benim için güneş kremi...Sürmeden çıkarsam evden anahtarımı evde unutmuşum gibi telaş yaparım o derece :D 
Kullandığım güneş kremi bitmek üzere olduğu için yeni bir ürün arıyordum ve karşıma bu marka çıktı. Ben tek bir güneş kremine bağlı kalmaktansa sürekli mükemmeli bulmaya çalışıyorum sanırım:)
Zigavus  sadece eczanelerde satılan bir markaymış..İçerikten çok fazla anlamasam da eczanelerde satılıyor olması güven verdi bana.
 Ürünün ambalajı normal güneş kremlerine göre daha uzun çantada taşımak için mükemmel bir boyut olmasa da çok ağırlık yapmıyor. Zaten işten 6 gibi çıktığım için sabah sürmem yeterli oluyor akşama çok etkili bir güneş kalmıyor.
 Dediğim gibi içerikten pek anlamıyorum anlayan arkadaşlarımız varsa yorum bırakabilirler. Ürün hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve vegan içeriğe sahip. Bence bu çoğu kişi için önemli bir özellik.

Herkesin merak ettiği yapısı;) Sanırım kullandığım ve yüzümde çok kolay dağılabilen nadir güneş kremlerinden biri. İçinde parfüm var bence çok iyi bir özellik değil ama buram buram güneş kremi kokmuyorsunuz en azından.

Ürünün vaatlerinden biri cildi nem kaybına karşı koruması ve bu sayede yaşlandırmayı geciktirmesi. Cildi gerçekten nemli tutuyor fakat yaz aylarında özellikle yağlı bir cildin tercih etmemesi gereken bir ürün. Sabah 8 de evden çıkıp 8.45 te işte olan benim bile kısacık zamanda yüzümdeki tüm pudra terle akıp gidiyor. Halbuki cildim kuru-karma yağlı bile değil. Ama dediğim gibi ürün zaten mat bir bitiş vaat etmiyor. Ben mat bitiş yazan ama deli gibi yağlandıran çok güneş kremi gördüm.Bu nedenle özellikle kuru ciltlerin anlaşabileceği bir ürün olarak görüyorum.

Özellikle kış aylarında benim için banko bir ürün olacak gibi duruyor. Fondotenin altına sürmek için ideal.

Ve evet kış aylarında da güneş kremi kullanıyorum çoğu zaman:)

Ürüne ulaşmak için tıktık...

Okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiler♥





Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

1 yorum

  1. İçeriğindeki petrolatum ve likit parafin benim sevmediğim maddeler aslında, genelde bu içerikleri kullanmamaya çalışıyorum. Kış aylarında nemi tutmak için etkili içerikler ama, dolayısıyla, kışın kullandığında memnun kalacağını düşünüyorum :) Sevgiler!

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)