bio-oil

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı

7.3.17

Herkese mutlu haftalar:)
Havaların güzelleşmeye başladığı ve ruhumuzun canlanmaya başladığı günlere girmişken düğüne son 4 ay kala artık cildime ekstra özen göstermenin vakti gelmişti:)
 Öncelikle bilmeyenler için cilt tipimden bahsetmem gerekirse; kış aylarında yanaklar kupkuru ve T bölgesi hafif yağlı , yaz aylarında karma bir cilt tipine sahibim. Şu aralar yanak bölgemde kuru bölgeler inanılmaz fazla. Yeterince nemlendirmezsem sürdüğüm herhangi bir fondöten kötü durabiliyor.
Neyse bugünkü konuğumuza gelelim:) Cildimde sivilce izleri ve ne kadar güneşten korunsam da ton eşitsizlikleri mevcut. Bu nedenle uzun zamandır duyduğum fakat bir türlü deneme fırsatı bulamadığım Bio - Oil cilt bakım yağını denemeye karar verdim.


Bio-Oil cilt bakım yağını kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 hafta gibi bir süre oldu. Henüz etkilerini görmek için çok erken fakat ben yinede bahsetmek istedim üründen ve vaat ettiklerinden. Aranızda ürünü duymamış ama merak eden varsa belki dener diye;)


 Ürün çatlak oluşumunu önlemeye (var olan çatlakları gidermeye değil), cilt rengindeki ton farklılıklarını eşitlemeye, ince çizgileri sıkılaştırmaya ve ciltteki aşırı kuruluk durumunu gidermeye yardımcı oluyor. En azından vaatleri bu. Peki ben hangi amaçla kullanmaya başladım?

Öncelikle cildimde ince çizgiler mevcut özellikle güldüğüm zamanlarda oluşan çizgiler. Ben bunlardan fazlasıyla rahatsızım umarım dolgu gibi bir işleme gerek kalmadan bu ürün sayesinde az da olsa hafifletebilirim. Evet dolguya karşı değilim zamanı gelince düşünüyorum :D

Cildimdeki ton eşitsizliklerinin giderilmesi için.

Ve son olarak nemlendirici etkisi için kullanıyorum.

Şu aşamada sadece nemlendirici anlamında çok etkisi olduğunu söyleyebilirim. Diğer etkiler hakkında yorum yapabilmem için en az 2 3 ay boyunca sürekli olarak kullanmam gerekiyor. Ayrıca cildimde herhangi kötü bir etkiye veya sivilce oluşumuna neden olmadı. Sabah akşam cildimi temizledikten sonra ürünü cildime uyguluyorum. Cilt tarafından emilmesi yaklaşık yarım saat sürüyor diyebilirim.


 Ürünü hem yüz bölgesinde hem de vücut bölgesinde kullanabiliyorsunuz. Yani benim cildim yağlı ben yağ formunda bir ürünü yüzüme süremem derseniz vücut bölgenizdeki problemler için de kullanabilirsiniz.

Gelelim ürünü nereden temin ettim?
Ben bu aralar internet alışverişini fazlasıyla tercih ediyorum. Bu tarz dermokozmetik bir ürünü almak için aklıma gelen ilk site dermokozmetika oldu. Sanırım eczanelerde satılan ürünleri internet ortamında bulabildiğimiz ilk sitelerden biri dermokozmetika. Bu nedenle güvenerek aldım ürünü. Sitede makyajdan cilt bakımına, güneş ürünlerinden kişisel bakıma kadar çoğu ürünü bulmak mümkün bu nedenle tavsiye ederim;)

Bu ürüne ulaşmak için de http://www.dermokozmetika.com.tr/bio-oil adresini ziyaret edebilirsiniz. .


Okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiler♥

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

0 yorum

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)