Alışveriş ve şirin mi şirin bir hediye:)

12.12.13

Herkese merhabalar :)
Bugün benim için güzel bi gündü değer verildigimi hissettim ve biraz da kafa dagıttım :)


KİSS ME WAVE BOX-  Bu güzellik bana arkadaşımdan hediye :) Salı günü kalbimden operasyon geçiricegim için düşünmüş almış moral olsun diye gerçekten kendimi çok şanşlı hissettim böyle düşünceli bi arkadasım oldugu için ona burdan cok teşekkür ediyorum :) İçinde duş jeli,vücut losyonu,lif ve banyo tuzu var :) Ben bunu kullanmaya kıyamam okadar güzel ki :):)

Makyaj fırça seti- Bu seti aliexpressten aldım blogger arkadasım merve almıştı hemen satıcının linkini alıp siparişimi verdim 15 günde geldiler bukadar erken beklemiyodum :) http://www.aliexpress.com/snapshot/298813981.html buda linki şu an indirimde bende bu fiyata aldım inanılmaz uygun 22 liraya gibi bi fiyata geldi şaka gibi :) Çokta yumusaklar ve hemen birini denedim çok harika uyguluyo fondoteni kaçırmayın derim hazır indirim fiyatı devam ederken ;) Ve canım ablama çok teşekkür ediyorum kredi kartını kullanmama izin verip bu fırçaları almama izin verdigi için :)

H&M Kirpik kıvırıcısı-  O kadar çok H&M ye gidip bunu aradım ki hiçbirinde bulamadım ama bugün zorlu center.a gittim ve görüp görebiliceginiz en büyük H&M magzasını keşfettim türkiyeye getirdikleri bütün ürünleri bi magazada toplamışlar ...artık tek bi h&m de istedigimi bulabilicem yaşasın :) Fiyatı 8,95tl

H&M Lip pen-  Bu benim ilk lip pen.im :) HMyi okadar seviyorum ki hiçbiyerden almadım gittim budan aldım :D Okadar cok rengi vardı ki şaştım kaldım ama en cok bu rengi begendim çok memnun kalırsam gidip bikaç tane daha alıcam :) Dudaktaki kusurları azcık gösteriyo gibi ama yumusacık çok güzel nemlendiriyo :) Fiyatı 8,95tl yanılmıyosam ...


Ve bu gömlek :):):) Kış başında HM'de bu gömlegin moruydu sanırım o rengini inanılmaz istemiştim ama 60lira oldugu için almamıştım erkek arkadasım nekadar ısrar ettiyse de alalım diye asla verdirtmedim o parayı ama bugün 30liraya düştüğünü görünce aşırı mutlu oldum iyiki almamısım dedim :) Hani bu bele baglama modası var ya iste kış sonlarına dogru öyle postlar görüceksiniz benden tabi modası geçmemişse gerçi ben modayı hep geriden takip ederim ama olsun :)

Evet bide bugün erkek arkadasımın alçısı çıktı onunda mutlulugu var :) Yani kısacası bugün güzel bi gündü İNŞALLAH salı günüde çok güzel geçer ve hersey yerli yerine oturur dualarınızı eksik etmeyin ;)

Sevgiler:)







Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

40 yorum

  1. Canım inşallah bir çırpıda geçer ameliyatın sağlıkla :)
    Güle güle kullan hediyeni aldıklarını hm lip pen benimde yok o rengi şahaneymiş bende cumartesimi atlatayım ödül vereceğim kendime :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ins canim benim kesinlike al :) insc.tesiyi gzl atlatirsin muah;)

      Sil
  2. Harika şeyler almışsın hepsine bayıldım :) Lippen bende de var çok güzel :) Güle güle kullan tatlım :* Dualarım seninle..

    YanıtlaSil
  3. Canım iyi olacak her şey iyi düşünelim:) Güle güle kullan hepsini ne güzeller .ayrıca fırcalar sahane ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederim vende fircalara asik oldum bukadar guzel beklemiyodum :)

      Sil
  4. çok geçmiş olsun
    sağlıkla ağrısız acısız geçsin ameliyatın
    allah yardımcın olsun

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan tatlım hepsi cok güzel,gömlekk cook yakısmıs :)Bu arada canım paypal hesabı ile mi alınıyor yoksa direkt kredi kartı girip mi aldın fırçaları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T.ederim tatlim:) valla bnm kredi karti bilgim sifir ablama aldirdm ama sordum sanrm paypal hesabiyla alms oda cok hatirlamiyo:(

      Sil
    2. Tamam canım ben yine bi denerim yarın olmazsa paypal hesabı açarım. Extreye bakıp kodu onaylamak falan gerekiyor zahmetli biraz :/ Salı günü herşey güzel olacak dualarımız seninle kuzum öpüyorum kocamannnnnnnn :)

      Sil
    3. Ama nolursa olsun kacirma bu fircalari;) canim benim cok t.ederim destegin icin insallah guzel gecer opuyorum;)

      Sil
  6. Lip Pen yorumunu bekliyorum. Beğendiysen gidip alacağım kendime :) Salı günü için iyi şanslar canım, umarım ameliyatın kolayca geçer ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde aramıza dönersin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa zamanda yazicam canim :) cok t.ederim insallah benimde tek dilegim o:)

      Sil
  7. Gerçekten güzel bir gün geçirmişsin, senin adına çok sevindim. Geçmiş olsun, umarım iyi olduğun haberlerini de hemencecik alırız. Hemen iyileş, güzel paylaşımlarına hasret bırakma bizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok t.ederim gizel dilekleriniz icn hepinizin destegi benim icin cok onemli:) ins cok guzel gecicek devam edicem herseye kaldgm yerden;)

      Sil
  8. seliiin çok güzel şeyler almışsın :) o kirpik kıvırıcısından ben de çok istiyordum ama hiçbir yerde bulamadım. Ayrıca gömleğin harika çok severim kareli gömlekleri. güle güle giy :) h&m iyi ki var.
    O fırçalardan ben de sipariş verdim biliyor musun! ama satıcı farklı sanırım çünkü benimkiler 3.59 dolardı. Geçen hafta cuma günü sipariş verdim ama daha gelmediler :/ . http://www.aliexpress.com/snapshot/304186285.html aynısı gibi sanki. Ama senin beğenmene çok sevindim şimdiden içim rahat, bir de elime ulaşırsa daha da güzel olur :)

    <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. H&M gercektende iyiki var:) bizi kaziklamaya calismayan markalardan biri:) sen cok ucuza almissin gercekten insallah sag salim gelid canim bi 15gunu gozden cikaricaksn ve aynisiysa pisman olmicaksn emin ol harikalar:)

      Sil
  9. Canim hepsi harika.O firçalarla ne guzel ishler çikarirsin sen.Moralini yüksek tut.Dualarim seninle:)

    YanıtlaSil
  10. güle güle kullan fırçaları çok beğendim bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/11/avon-8-in-1-palette-smokey-eyes.html

    YanıtlaSil
  11. Hepsini çoook güzel günlerde kullan! :)

    YanıtlaSil
  12. güle güle kulan hepsini :) benim de gözüm pembe kirpik kıvırıcıda ne zamandır, o lip pen i de merak ettim şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T.ederim:) lip pen.in yazisini en kisa zamanda yazicam :)

      Sil
  13. çok yakışmış gömleğin bir sürü şey almışsın :) hepsini güle güle kullan canım.Lip peni ben de 4gözle bekliyorummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten bianda cok sey aldm ilk defa oldu bu:) cok t.ederm:) en kisa zamanda yazicam yaizisini:)

      Sil
  14. Canım çok geçmiş olsun her şey çok güzel olacak inşallah, içini ferah tut. Yeni cicilerini de güzel günlerde kullan :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok cok t.ederim canim guzel dilerin icin cok saol:)

      Sil
  15. Canım geçmiş olsun, moralini yüksek tut. Aldıklarını çok beğendim, özellikle de gömleği :) Ah bir H&M de burada olsa n'olurdu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederim H&M nin kotu yani bu iste burdada her magzada farkli seyler oluyo ama en guzelini bugun buldum evimede cok yakin umarim senin oldugun yerede acilir hemen:)

      Sil
  16. Güle güle kullan canım. Ayrıca çok çok çok geçmiş olsun. Erkek arkadaşının alçısı kısmını erkek arkadaşımın alıcısı çıktı diye okuyup nasıl yani oldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha alice ya gece gece ne guldurdun beni Allahta seni guldursun:D

      Sil
  17. Selinciim güle güle kullan hepsini. :)
    Çok güzeller. :)
    Lip penden istiyorum bende ama Forum İstanbul'da yok :(
    Ayrıca gömlekte çok yakışmıış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok t.ederim canim:) yolun zorluya duserse hmye girmeden gecme ozaman;)

      Sil
  18. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim. Umarım göz açıp kapayıncaya kadar iyileşirsin ve sevdiklerinle bolca alışveriş yapmaya devam edersin :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah cok t.ederim bu guzel yorumunuz ve guzel dilekleriniz icin:)

      Sil
  19. aaaaa evet diyodun cnm H&m deki ekoseli gömleği, ayyy ne güzel düşmüş fiyatı almışsın! çok sevdim keşke İstanbul taraflarına gelsem de baksam bende:))))) çok yakışmış tatlım, güzel günlerde giy!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa evet nasilda hatirladin yerim seni:) ins bigun gelirsin istanbula eger gelirsen haberim olsun tatlim:) cok t.ederim:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)