H&M far paleti; swatchlar ve göz makyaj örneği;)

5.12.13

Herkese merhabalar:)
  Beni uzun zamandan beri takip edenler bilir ürün yorumu pek yapmam bunun bir nedeni öyle önüme gelen her ürünü al(a)mamam bir diğeri de renklerini hiçbi zaman adam gibi yansıtamamış olmam..Ama artık renklerini güzel yansıtabilicegim için benden daha çok ürün yorumu görüceksiniz:):)
  Evet gelelim konumuza...Neredeyse çoğu H&M'de bulunan far paletini aranızda merak edenler ama tester.i olmadığı! için kararsız kalıp alamayanlar vardır belki...Bende kararsız kalmıştım ama 9.90tl.lik bi far paletine hayır diyemedim :)

   Gelelim swatchlara;

İlk 4 lü pek günlük kullanım için uygun değil bence ama ben en koyu renk için aldım bu paleti ;)
Gerçi swatchtan da görüldügü gibi pigmenti yerlerde:/ Ama aşağıda size bu sorunu nasıl aştıgımı da göstericem;)

Gelelim en sevdigim dörtlüye:) İlk renk göz pınarlarını aydınlatmak için ideal ama çok parıltılı durdugu için tercihim olmuyo genelde...2.renk inanılmaz güzel bi altın rengi gayet yumuşak ve pigmentli..3.Renkte pek favorim sayılmaz...Ama 4.renk yok mu işte aşk budur :D Benim gibi kahverenginin her tonuna aşıksanız sırf bu renk için alın bu paleti diyorum :)

Gelelim son 4'lüye bunlar genelde koyu makyajlarda kullanılabililek çok güzel renkler ve o yeşil renge aşık oldum muhakkak onunla yapılmış bi makyaj gelicek;)

Gelelim ilk dörtlüdeki morumsu bordomsu güzel renge...Dediğim gibi ben bu renk için aldım bu paleti ve aşağıdaki makyajı yaptım..







Farklı ışıklarda çektim ki rengini görün iice bi yanlışlık olmasın..Rengi koyu morla koyu kahve karısımı bi renk içinde ancak mikroskopla görebiliceginiz altın ışıltıları var:D Dün bi arkadaş bu farı sordu karıstırdın mı farları çok güzel bi renk dedi ;) Bende aşık oldum kesinlikle :)

Peki ben nasıl bu kadar pigmentli yaptım ??????
 Belki hepinizde değil ama çoğunuzda flormarın bu far paletlerinin oldugunu varsayıyorum ..Çoğumuz paletlerin içinden cıkan fırcaları atarız ama bu far paletlerinden çıkan fırçalarla far uygularsanız eeeennnn pigmentsiz farı bile pigmentli yapabilirsiniz...Flormar bu fırçaları tek tek satıyo mu bilmiyorum ama umarım satıyodur çünkü ömür boyu yeticek şekilde yedeklemek istiyorum :)
 

Not: Ojem bukadar cırtlak bi kırmızı değil neredeyse bordoya yakın bi renk yazı için atarken rengi değişti anlamadım :/
Sonuç olarak belki her renk tatmin etmiyo sizi ama diğer markalar gibi bi palete 40-50 lira istemiyolar 10liralık bi palet için gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim herkese ...
Umarım bu yazıyı faydalı bulmuşsunuzdur artık böyle ayrıntılı yazılar yazıcam inş :) 
Sevgiler:)




Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

20 yorum

  1. O yeşile aşık oldum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayildim ona kesinlikle nasil bi makyaj yapicagima karar verdgm an kullanicam:)

      Sil
  2. Valla bu kadar rengi 10 liraya almak... İyi yapmışsın ya. Hiç düşünmeden alırdım ben de :) Makyajını da çok beğendim hem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu devirde 10liralik far paletini nerde bulucaz ki sanki;) begenmene sevindm canim:)

      Sil
  3. Gule gule kullan canim renkler harika :) Bende aplikatorleri atarim flormari atmamisim neyseki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T.ederim canim iyiki atmamissin kesinlikle kullan harikalar:)

      Sil
  4. Çok karlı bir alışveriş olmuş, daha fazla ederi var bu paletin yahu:)

    sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle oyle H&M i bu yuzden seviyorum urunleri denememize firsat veriyolar:)

      Sil
  5. Bu fiyata bu kadar cesıt vallahı harıka güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. h&m i bende seviyorum, aslında kozmetik kısmını pek beğenmiyordum ama gelişmişler galiba oldukça. türkiyeyede yeni geldi sanırım kozmetiği ? Herşey İstanbulda olup bittiği için hiçbir şeyden haberim yok :) İzmirede açılmalı artııkk !! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetigi gercekten cok gelistirdiler ozellikle tasarim olarak bak bak doyamiyorum inanilmaz gzl seyler var hemde cok ucuz ;) umarin izmirede acilir sonucta orasida gelismis bi sehir:)

      Sil
  7. ya geçen görmüştüm ama tereddütte kalmıştım alıp almama konusunda, son iki paletini çok beğendim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence almalisin eger makyaj konusunda yaraticiysan cok rahat biseyler cikat bu paletten;)

      Sil
  8. Çok güzel duruyorlar, o dediğin pıtpıtlı küçük şeyi de 10lu paketlerde satıyorlardı gratiste görmüştüm bir keresinde ama baz ile de belki o sonuç alınabilir diye düşünüyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazsiz far surmem ben canim bu fircalar digerleri gbi degil makyaj sungeri gibi degsk yapilari var oyuzden flormar diye belirttim;)

      Sil
  9. offf tadindan yenmez bunlar.Selincim gule gule sur canim.Beyazin yanindaki koyu renge ba-yil-dim.ama hepsi cook guzeller:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten hepsi cok degisik ve guzel renkler cok t.ederim canim benim:)

      Sil
  10. Ben geçenlerde yeşil ve kahve kısımlarını kullandım.İlk sürdüğümde hiç umudum yoktu çok pigmentsiz gibi gelmişti ama yoğun uyguladım.Akşama kadar hiç bozulmadan durdu göz kapaklarımda,çok şaşırdım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk suruste kat kat uygulamak gerekiyo ama aksama kadar garanti kaliyo ben seviyorum bu paleti:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)