H&M Lip Pen-Papaya Punch

13.12.13

   Evet farkındayım blog tamamen H&M ürünleriyle doldu :D Ama napıyım sanki bedava gibi alıp alıp duruyorum ÅŸaka gibi :) Erkek arkadasımın bu konudaki yorumu : ''Senide aÄŸlarına düşürdüler devamlı müşterileri yaptılar '' :D  Bide tabi H&M ürünleri herkesin emin olupta alamadıgı ürünler oldugu için yazılarını yazmak bence daha yararlı oluyo ne dersiniz? :)


 Rengi mercan rengi sanırım turuncu pembe arası çok güzel bi rengi var tam aradıgım renk bu keÅŸke boyle bi ruj bulabilsem :) 
Gelelim en önemli ÅŸeye yapısına; Aşırı yumusak resmen kayıyo dudagınızda çokta güzel nemlendiriyo ve bikaç katta rengini çok güzel veriyo ama!! çizgilere doluyo :( Benim dudaklarım hem ince hemde her ruj için uygun deÄŸildir peeling.te yapmadıgım için hatayı belli etme olayı bende cok olur :( Ama olsun bu lip pen benim ÅŸimdiden favorim oldu lip balm olarak bile kullanırım :)Ve kalıcılıgındanda pek biÅŸey beklemeyin :( 

Rujların rengini tam yakalayabilmek için mutlaka önce kapatıcıyla dudak rengimi sıfırlarım yoksa bambaşka bir renk çıkıyo ortaya ben bu lip penin bu rengini sevdim :) Kuru nude bir rujum var onun üstüne yumuşaklık katsın diye bile kullanabilirim sizde öyle yapabilirsiniz ;)


Sonuç olarak 8,95lik bi ürün için kesinlikle ederi kadar diyebilirim ne eksik ne fazla ;) Ben diger renklerinden de almayı düşünüyorum çünkü gerçekten verdigi hissi sevdim peeling yapmayı alışkanlık haline getirirsem daha bile güzel durabilir ;)

Okudugunuz için teşekkürler :)
Sevgiler:)







Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

14 yorum

  1. renk çok güzel sanada çok yakışmış;)

    YanıtlaSil
  2. Bunun rengine de yumuşaklığına da bayılıyorum kuzum :) Bu arada peeling yapmasan bile duştan çıktıktan
    hemen sonra havluyla dudaklarını hafif bastırarak dairesel hareketlerle ovala ölü derilerden anında kurtulursun bebeğim ben tembelliğimden genelde bu şekilde yapıyorum ev yapımı peeling tarifimde blogda var bakmak istersen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy ne gzl bi fikir cok saol canim hemen bakicam tarife:)

      Sil
  3. Bende Natural Beauty rengi var yazını görünce keşke bundan alsaymışım dedim :( Çok güzel renk vermiş ve dudak çizgilerine fazla dolmamış bence canım. Sen bir de Natural Beauty rengini gör :( Rengini çok az veriyor ve tüm dudak kusurlarımı ortaya çıkarıyor :( Güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende onu alicaktim sansima tester vardi ve denedm almadim gercekten kotuydu bu daha gzl bulursan kacirma:) cok t.ederim tatlim:)

      Sil
  4. Renk aşk resmen ama bu dudak kusurlarını belli edip çizgilere dolma olayı... Cık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle oyle bi mukemmel ruju bulamadm ona yanarim:/ ama buda odare eder okadar rahatsiz edici bi dolma yapmiyo;)

      Sil
  5. Canim koyu renk saclarinla uyumu pek hosh.Benim faberlicten yeni aldigim rujuma benziyo rengi.

    YanıtlaSil
  6. DuruÅŸunu pek sevmedim ben ya :/
    Ama göz makyajın yine çok güzel olmuş Selinciim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dudaklarimda pek guzel durmaz zaten rujlar oyuzden pek yazilarini yazmiyorum ;) goz herzaman 1.onceligim tesekkurler;)

      Sil
  7. rujun rengini çok beğendimm :) sanada çok yakışmış :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)