M.Asam Magic Finish Fondoten ve YILBAŞI MAKYAJI :)

6.1.15

Herkese merhabalar:)
Blogger buluşmamızda hediye edilen güzel ürünlerden biriyle daha beraberiz:) Hemen geçelim ürüne...

Ürünün ambalajı inanılmaz şık ve ayna gibi kendinize bakabiliyosunuz çok sevdim :) Gördüğünüz gibi koyu görünüyo fondoten ve bize her cilt tonuna uyum saglıyo deselerde ben bu fondoteni hem mat bitişli hem koyu diye ablama verdim...Ve cumartesi günü ablamda denedik bu fondoteni aşagıda görüceksiniz...

Gördügünüz gibi ablamın cildine fazla acık geldi yani her cilde uyum sagladıgını pek düşünmüyorum bu konuda size yalan söyleyemicem.Ürün köpük şeklinde ve sürümü çok kolay..Verdigi his okadar harika ki dedim madem ablama acık geldi kendime kullanıyım...Kendimde kullanınca ayrı bi yazı hazırlıcam :) 

Fondoten için makyaj yapıcaz yılbaşı makyajı olsun bari dedik:)
Gördügünüz gibi sanki cildinde pudra var gibi aşırı mat bi bitişi var bakalım ben kullanabilicekmiyim cildim çok kuru malesef:(


Klasik yılbaşı makyajı oldu :) Fondoteni boyun bölgesine sürmedim ki gerçekten her cilde uyuyo mu görün diye;)
Ürünün vaatlerine bakıcak olursak;
M. Asam®’ın Magic Finish cildinizdeki gözenekleri doldurmadan daha pürüzsüz bir cilt görünümü elde etmenizi sağlar.
Az miktarda Magic Finish kullanarak yüzünüzde meydana gelen farklılığı hissedin. Bu son derece yumuşak makyaj tamamlama ürünü yüzünüze kolaylıkla uygulanır ve istenmeyen sivilceleri kapatır ve cildinizdeki gözenekleri tıkamadan doğal fondöten görevi görür ve cildiniz nefes alır. Cildiniz kadifemsi bir görünüme sahip olur. Pudra kullanmanıza gerek kalmaz.
İpeksi, parlak ve kusursuz bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarın!
Magic Finish tüm cilt renklerine uyum sağlar ve M. Asam® Magic Finish dermatologlar tarafından kapatıcı olarak tavsiye edilmektedir.
Magic Finish ile cildinizde sihri hissedin..

Veeeeeee:)
Yıllardır Eczanelerde satılan M.Asam MAGIC FINISH’i ve diğer M.Asam Cilt Bakım Ürünlerini artık Watsons ve Gratis mağazalarında da bulabilirsiniz ;)

Okudugunuz için teşekkürler :)
Sevgiler:)




Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

14 yorum

  1. Góz makyaji çok guzel olmush:)kuru ciltliysen iyice kurutur .malum soguk aylar zaten kuruyor.dikkatli kullan canim.Ambalaji çok guzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T.ederim canim:) evet tatlim yazin kullanicam buyuk ihtimal cildim daha yagli oluyo yazin su an pek uygun dgl malesef:(

      Sil
  2. ayyy cnm ablanla ne kadar benziyosunuz öyle, ikiniz de çok güzelsiniz yaaa:)))) senin bu makyajların beni bitiriyo zaten yaaa ah keşke bigün bana da yapabilsen:P
    güzel günlerde kullan cnm öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa benziyomuyuz :) cok saol canim:) ins bigun gelirsinde istanbula bende yaparim senin gibi bi guzellige makyaj;)

      Sil
  3. AY SINIR GELDI.Senin blog da reklam yok neyseki.Her blog da Yandex veya Hefiyeniz ayagina gelsin bloglovinde senjnki ve jade in blogu haric herkeste ayni sinir bozucu reklam.Daha oncede yatak reklami geciyordu.Hepsi ayni reklami aliyor kozmetik bile degil.Bana ne yatak yandex hefiye reklamindan.Ne kadar bariz alakasiz sponsor aldiklari. KOZMETIK haric yazi yazan bloglerdan soguyorum.Reklam yapilcaksa hic olmazsa kozmetik olsa bari hic olnazsa ilgi alanimiz dahilinde birseyler denemis ogrenmis oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne guzel soyledin canim ya napiyim ben yatak reklamini şunu bunu farkindaysan ben cekilis haberi bile paylasmam asla! reklamda ancak boyle urun verilirse denemem icin okadar bbazi bloglar sadece reklam bide:/

      Sil
    2. Selincim verilen hediyelere veya kirk yolda bir urun tanitimi icin yollanan malzemelere karsi degilim ama bazi bloggerlarin bloguna bakarken acaba kendi parasiyla aldigi birsey var mi diye sormadan edemiyorum.Urun yorumlari da tarafsiz olmuyo boyle olunca.Hele biti var ki varsa yoksa gittigi lansman habire ayni urjnler Avon-benefit listemden cikardim cunku artik SIKILDIM.
      Simdi tum bloglarda Yandex reklami var bir ara yatak vardi. BIRDE hefiyeniz kapiniza gelsin var.Yani kozmetik olsa neyse birseyler ogrensek yeni urun ogrensek bari.Cok bariz sponsor bulduklari 3 marka donup dolasip ayni seyleri yaziyorlar.Okumadan geciyorum.Tek zevkim gece yemek yerken blog okumak o da artik baydi sayelerinde

      Sil
    3. Aynen tatlim sonuna kadar hak veriyorum sana

      Sil
    4. Kesinlikle bloggerlar güven kaybediyorlar reklamvari yazılar yüzünden :S

      Sil
  4. M.asam markasını merak etmekteyim bir , gratis ve watsonslara yeni bir marka gelmesine sevindim. Bence ablanla hiç benzemiyorsunuz. Verdiğin emeğe, yaptığın makyajlara bayılıyorum, dediğin gibi fondöten baya açık durmuş. Özellikle göz makyajındaki geçişler çok hoş. Bu işi bir gün profesyonelliğe dökmelisin :) Bu arada bende mimin var tatlım, beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ins bigun firsat cikarsa bende cok profesyonel olmak istiyorum :) en kisa zamanda yapicam mim.i suan ameliyat sonrasi biraz ara verdim;)

      Sil
  5. Aa gerçekten her yüze falan uymuyormuuş.Ama makyaj çok güzel olmuuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim malesef her cilt tonuna uymuyo :/ cok t.ederim begenmene sevindim:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)