Mihera.com ve hediyesi :)

6.12.13

Herkese merhabalar:)
Blogger buluÅŸmamızdaki bir diÄŸer sponsorumuzda mihera.com 'du..Etkinlik gününde aksilik oldugu için hediyelerimizi getiremediler ama sonradan tek tek hepimize gönderdiler emeklerine saÄŸlık:) Çok tatlı iki tane gencecik insan onları baÅŸarılarından dolayı kutluyorum ve devamını diliyorum :)
 Peki Mihera nasıl bir site ??? Bu sitede sadece tasarım ürünleri var yani heryerde bulamayacagınız deÄŸiÅŸik ürünler :)

Pektin ÅŸirinliÄŸine bakarmısınız :) Çok tatlı :) 

Çok güzel bi not ve yarım iskambil kagıdı koymuşlar hala çözemedik anlamını :D

Bu çok şık ve değişik yüzük için kendilerine çok t.ediyorum :)

Mihera.com'u bide kendilerinden dinleyelim;

Mihera.com ile Heyecan Dolu Tasarımları Keşfedin
Mihera.com tasarımcıların ve tasarım ürünler üreten firmaların ürünlerini, farklı olmayı yaÅŸam ÅŸekli haline getirmiÅŸ binlerce üyesine sunuyor. 100`e yakın yerli ve yabancı tasarımcıya ev sahipliÄŸi yapan mihera.com, tasarımcılara da tanınmışlık saÄŸlıyor.

Türkiye’nin Ä°lk Tasarımcı Platformu
Galata`dan Alaçatı`ya kadar Türkiye`nin yetenekli tasarımcılarını bir araya getiren mihera.com, üyelerine hayatlarına renk katacak, farkındalıklarını ortaya çıkaracak ürün deneyimleri sunuyor. Tasarım bir minder ile salonunuza, el yapımı bir kolye ile tarzınıza, ahÅŸap bir papyon ile iÅŸ yaÅŸantınıza tasarım katacaksınız.

Mihera.com’dan En Özelinize En Özel Hediyeler!
Yılbaşının yaklaÅŸmasıyla beraber sevdiklerinize ne alacağım telaşına girmiÅŸ olabilirsiniz. Benzer ürünler satan markalar yerine, tasarımcının hayal dünyasından hayata geçmiÅŸ ürünlerle sevdiklerinize tasarım dolu bir dünya verin. En özel hediye paketleri ile tasarımlarınız anında yanınızda olsun. 


Sevgiler:)





Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

6 yorum

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)