Oasis+ Upload hacim kremi-Yorumlarım

2.12.13

Herkese merhabalar:)
 Evet yine afrodit eventinde bize hediye olarak verilen bi ürünle karşınızdayım ..Hayatımmda aynı anda hiç bukadar ürün denememiÅŸtim :) Çok güzel biÅŸeymiÅŸ:)
 Ã–ncelikle size saç tipimden bahsetmem lazım benim saçlarım kurudur,ince tellidir ve hacimsizdir yani bi saçta arayabileceginiz bütün kötü özellikleri barındırır:D Saçlarıma bi maÅŸa yapıyım 1 saate düşer hiç yapmamışım gibi olur ve bunun için ürün arayışındaydım ve etkinlikte böyle bir ürün verilmesi gerçekten güzel oldu ...:)
 

Şimdi gelelim ürünün vaatlerine;
-Ağırlık yapmadan anında hacim
-Orta dereceli kontrol
-Bakım
-Doğal parlaklık

Bakım nasıl yapıyo bilmiyorum ama diğer bütün vaatlerini gerçekleştirdi bende...Resimde gördüğünüz gibi saçımı yapıp ürünü sürdükten 5 saat sonra hiçbi şekilde bozulma yok ilk halide böyleydi..Flaştan dolayı bi parlaklık var ama gercekte de verdi o parlaklıgı önceki postumdaki saçlarıma bakabilirsiniz...

Burda da sürdükten 8 saat sonra hala dalgalarım yerinde sadece yorucu bi gün oldugu için biraz dağıtmışım kendimi :)
Bir diğeri de ertesi gün..Yani benim buklelerim ertesi güne kalıcak bu imkansız bişey ciddi anlamda çok etkilendim bu üründen ..

Ama ÅŸunu soylemeliyim ki ürün saç kremi kıvamında yani yaÄŸlı sacları daha da yaÄŸlandırır mı o konuda hiç bi yorum yapamıcam benim gibi zor yaglanan saçlara çok iyi gelicegine eminim...Ve ürünün arkasında sadece kuaför salonlarında satıldıgı yazıyo:( 

Schwarzkopf Profesyonel Türkiye 


 Okudugunuz için teÅŸekkürler :)
Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

8 yorum

  1. Saçlarının rengini çok beğendim :) Benim de ince telli ve dümdüz saçlarım var ve malesef aynı durum bende de mevcut, maşa vs tutmuyor saçım... Ama bu ürünü nerede bulabilirim bilmiyorum. Bir de kazağını çok beğendim canım, tam benim tarzım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok t.ederim bende buaralar boyle kazaklara takmis durumdaym:) Bu urunu kuaforlerde bulabiliyomusuz arkasnda oyle yaziyo ve sanirim internettende satisi var tam emin degilim:(

      Sil
    2. Bulmaya çalışayım o zaman netten :) bu arada blogumu taşıdım. Yeni adresim:
      http://kedininkaleminden.blogspot.com/
      Bir de mim'i kabul edebilir miyim kendime?

      Sil
    3. Tabiku edebilirsin:) hemen geliyorum bloguna:)

      Sil
  2. canim ben senin saclari hep begenmishimdir ama.haksizlik yapma saclara bu kadar:)degishiklik ortada gercekten.cok diri gorunuyor saclar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal halinde gercrktrn cok sonukler canim uzun zamandir kestirmedgm icn ama bu urun gercekten iyi geldi saclarima:)

      Sil
  3. Selin saçların hiç düz ve ince telli durmuyor, ben çok rahatsızım,öneriyorsan bir bakacağım bu ürüne,

    bu arada mim demişken bende bekleyen mimin var, zaman bulursan uğrayıver=) sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iste bu urun sayesonde cpk dolgun ve parlak durdu bende inanamadm kesin tavsiye ederim;) mimi en kisa zamanda cevaplicam cok saol:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)