En sevdiğim renkli makyajım :) (VİDEO'LU)

12.1.14

Herkese merhabalar:)

Bugün sizlere en en en severek kullandığım renkli bi makyajımı göstericem:) Çoğu kişi makyajda renk kullanmıyo biliyorum ama ben cok seviyorum elimde değil :)


Eyeliner olarak Alix Avien eyeliner pen kullanma gafletine düştüm gördüğünüz gibi alttan sedefli far görünüyo :/ Mat farların üstüne kullanıcam artık ...
Kullandıgım yeşili videoda gösterememişim oyüzden resmini cektim :)

Bu paleti sıradan bi kozmetikciden aldım aşırı güzel renkler var pigmentleri harika ötesi ben cok seviyorum..Ve farda markayı önemsemiyorum çümkü altına kaliteli bi baz sürdükten sonra pekte bi önemi oldugunu düşünmüyorum ...

Şu rengin güzelligine bakarmısınız:) Harika bir renk hayatımın her günü sıkılmadan kullanabilirim :) Kaç kişi böyle bir rengi morla birlikte kullanırdı bilmiyorum ama ben kullanıyorum valla :D

Evet gelelim videoya..
Aslında bi önceki pek ilgi görmedi oyüzden bunu eklemicektim ama çekmişken ekliyim dedim napıyım:/ Arada hazırlanırken kamerayı koyar çekerim öyle ugraşmam bundan sonra heralde biraz küstüm :) hıh:)

İzlemek isterseniz;



Sevgiler :)



Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

22 yorum

  1. Renk gerçekten harika canım ve çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Öyle bir yeşili simli bordoyla kullanmıştım pişman değilim =D gene harika olmuş tatlım ellerine sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli bordo mu:D guzel fikirmis denemem lzm:D cok saol canim benim:)

      Sil
  3. Video cekmeyi sakin birakma daha cok yeni kanalin bu nedenle izlenme oranlari seni tatmin etmeyebilir ama bu kalitede ve profesyonellikte oldugun surece degme vloggerlara tas cikartacaksin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaa canim benim:) nekadar guzel bi yorum bu boyle.cok t.ederm destegin icin fikrimi degistirdim devam edicem video cekmeye cok saol:)

      Sil
  4. her zaman ki gibi yine çok güzel olmuş canım sakın bırakma :)

    YanıtlaSil
  5. yeşil rengi beğenmekte bence çok hklısın çünkü çok güzel. morla da güzel durmuş mor ben budayım diyen bir mor değil zaten . ben videolarını severek tkip ediyorum. her zaman hep ilgi görecek değil. sen pes etmedikçe büyür kanalın. beğenilmek için değil kendin eğlenmek için yap. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen daha cok siyaha yakin bir mor zaten:) eglrnmek icin yapiyorm zaten ama boyutu buyuk oldigu icin yuklemesi felan cok zahmetli oluyo ister istemez ilgi gorsun istiyo insan :) ama pes etmicem insallah devam edcm cok saol:)

      Sil
  6. Mor benim favorim oldu ama bu da çok güzel Selin. tütütü maşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Selin, bu makyajında maybelline on and on bronze krem farından önce göz kapaklarını eşitlemek için sürdüğün ürün nedir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Videonun altina yazdim canim mac-prolong wear kapatici kullaniyorum baz olarak:) cunku kapatici olarak sevmedim ve bitirmek icn baz olarak kullaniyorm:)

      Sil
  8. Mor favorim ama ben morun yanında birde dore lame ve ve altın yansımalı yeşillerede bayılırım ki paletteki bütün tonlara bayıldım gerçekten de güzel ve pigmentli duruyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canım bende bayılıyorum bu palete begenmene cok sevindim :)

      Sil
  9. Canim gerçekten harika bir renk, yakishiyor sana da bol bol kullan makyajinda.benim yeni sette de var buna benzer renk bende gõrùr gõrmez sevmishtim.bordoyla gri rengi de karishtirip yapsana bi gün canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin o sete asik oldum ben zaten guzel gunlerde kullan canim benim:) bordo far ariyorum tatlim hicbiyerde istedigim gibi bulamiyorm bulursam ilk dedigini yapicam:)

      Sil
  10. gözler çok hoş makyajda ;)

    YanıtlaSil
  11. Harika olmuş canım benim :)) Ellerine sağlık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmmmm cok t.ederim begenmene sevindim:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)