beauty

Olmazsa olmazlarım !!!:)

8.1.14

Herkese merhabalar:)
Çoğu kişi 2013 favorilerini yazdı ama ben biraz geç kaldım sanırım o yüzden olmazsa olmazlarımdan bahsetmek istiyorum :)

Balm Jovi paleti: Bu paleti indirimden almıştım ve aldıgım günden beri günlük makyajımın vazgeçilmesi oldu :) Herkeste olması gereken bi palet:)

Flormar 07 far paleti: Bu palet benim hayatım okadar net söylüyorum..Kaç aydır kullandıgımı unuttum ve hergün kullanıyorum..Biyerde kalıcaksam bile yanımda götürdügüm tek palet bu oluyo..Kesinlikle herkeste olması gereken temel renkler bittikce alıcagım bi palet tabi bitirebilirsem :D

Nonıque göz kremi: Yine aylardır severek kullandıgım inanılmaz bereketli bir ürün..Lila kutudan almıştım fiyatı 25liraydı sanırım...Günlük güzel bir nemlendirici arayanlara kesinlikle tavsiye ederim saatlerce nemli kalıyo göz altlarım çok seviyorum :) Ve tabiki doğal içerikli daha ne olsun :)

Essence 58!!!! numara far: Şimdi bu far 58 numaramı emin değilim ama öyle olması lazım malum essence.in tekli farlarının öyle bi kapatıyolar ki acarken bütün etiketi gidiyo :( Gördügünüz gibi kapagıda çıktı :/ Ama bu far benim en en en sevdigim aydınlatıcı..Okadar doğal ki inanılır gibi değil bayılıyorum ...Elimin üstünde de gördüğünüz gibi inanılaz doğal bi aydınlık veriyo kesinlikle başka hiçbi aydınlatıcıya değişmem hemde 5,45 liralık fiyatıyla 1 numara :)

Aslında favorim olan daha çok ürünüm var ama bunlar olmazsa olmazlarım diyebiliceğim ürünler :) Arada böyle favori yazısı yazmam lazım sanırım hoşuma gitti :)
Umarım sizinde gitmiştir okudugunuz için çok teşekkürler:)
Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

20 yorum

  1. Flormar far paletini merak ettim canım tozutuyor mu yumuşak yapıda mı, ben mat far kullanamıyorum fazla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım yumusacık değiller ama çokta tozutmuyolar orta karardalar ;)

      Sil
  2. Ben şu an Avon göz kremini kulanıyorum o biter bitmez kullandığın göz kremine bakacağım canım :) Bir de bende de 58 numaralı far var ve "hastasıyım!" diyor, konuyu kapatıyoruum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa dogru hatırlamısım numarasını ozaman yaşasın :) Göz kremini kesin denemelisin hemde içerigi temiz daha ne olsun :)

      Sil
  3. Rimmelin bb kremini kullaniyorum kapaticiligindan memnundum ancak kalicilik konusunda sikintili pure beauty'e sans verme zamani demekki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu bütün gün yüzümde kalıyo ama dediğim gibi yapısı biraz yogun oyuzden bişeyle inceltmeni tavsiye ederim kullanırken hem daha güzel dagılıyo ozaman:)

      Sil
  4. 07 palet benimde hayatım!!! :) Balmjovi ise yedeklemeyi düşündüğüm bir palet ona da ayrı bir hastayım! :) Hepsini güzel günlerde kullan lokumum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha bende palet yedeklemeyi düşünüyorum da cok mu abartı olur emin değilim toplasan 2 3 rengi hergün kullanıyorum keske tek tek cıkarsalar bütün renkleri:) sende güzel günlerde kullan bebegim :):)

      Sil
  5. canim 07 flormarin dibini de görmüsh oh mis mis,bende alicam bulursam,pure beautyden vazgeçme sana çok uyuyor,cildinle harika bütünlesiyor.ben aydinlatici olarak far kullaniyorum.ara ara yaz böyle favoriler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tek tek ürün anlatmayı sevmiyorum böyle favoriler gerçekten güzel oluyomus artık daha cok azarım :) Kesin al flormarın paletınıbulursan tatlım :)

      Sil
  6. en kısa zamanda alırım umarım bb kremden :) Balm jovi yi alamadım bi türlü ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim alirsin canim:) gratis her indirimde bikac adet palet.koydugu icn sabahin korunde gidip almak lzm :/

      Sil
  7. Bb kremi çok merak ettim :) Aslında bb kremlerle aram çok iyi değil ama kapatıcı özelliğinin oluşu dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic bb krem gibi degil gayet guzel kapatiyo tavsoye ederim:)

      Sil
  8. flormar palet benim de favorilerimdendir nonique göz kremi de bundan sonra denenecekler listemde zaten.. olumlu yorumları okumam da iyi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa zamanda denemelisin ozaman gercekten guzel bir urun:)

      Sil
  9. bb kremi çok merak ettim doğrusu nerde satılıyor canım watsoon mı? essence in o farını da ne zamandır gözüme kestirmiştim alma vakti gelmiş=) sayende içim rahat alacağıım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim watsonsta satiliyo;) fari kesin almalisin hic pisman olmicakson eminim:)

      Sil
  10. Merhaba
    BB Kremi bende çok merak ettim en kısa zamanda alıp denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)