Yüz için evde PEELİNG yapımı :)

9.4.14

Herkese merhabalar:)
Sizinle açık ve dogru konuşucam ben hayatımda hiç peeling yapmamış bi insanım ne işe yaradıgını da bilmezdim ama son zamanlarda cildime makyajsız bakamaz oldum beni iice çıldırtır duruma geldi fondoten sürsem bile pütür pütür duruyodu :( Bunu arastırırken cildimizin ayda bir yenilendiğini ve ölü deriyi peeling yaparak atmamız gerektiğini ögrendim yani peeling hayati bişeymiş :D Neyse internetten arastırırken Tülin Şahinin doğal peeling tarifini buldum uyguladım ve sonuç mukemmel cildim cok daha pürüzsüz :)

Gerekli mazelemeler;
1 tatlı kaşığı Zeytinyağı
1 tatlı kasıgı Süt
1 çay kaşığı Şeker
1 çay kaşığı Tuz

Yağlı bi cildiniz varsa limonda ekleyebilirsiniz ...

Zeytinyağı cildimizi nemlendirip sakinleştiricek,sütte nemlendiricek,şeker ve tuz ise peeling taneciklerimiz :) En ufak siyah noktalarda bile iş görücektir :)

Bu benim tarifim değildir yine söylüyorum ögrendim ve sizinle paylasmak istedim bence piyasadaki çoğu ürüne para vericeğinize herkesin evinde kolaylıkla bulunabilicek bu ürünlerle katkısız peelinginizi yapabilirsiniz :)

Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

14 yorum

  1. bu aralar benim cildim de pitir pütür caba havalardan mı diyorum bu karışımı bende yapayım akşam teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  2. Peeling yapmayı seviyorum, cilt içinde çok çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Tarif çok kolaymış herkesin evinde bulunabilecek ürünler :)) denemeye değer canım en kısa sürede deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen tatlım özellikle çok temel malzemeler oldugu için paylaşmak istedim zaten umarım begenirsin ben memnun kaldım cok :)

      Sil
  3. hm bunu hiç duymadım aktardan deniz tuzu alıp zeytinyağ ile karıştırarakda peeling yapabilrisin hem mineralli :) buda aklımda olsun benmde cildimle başım dertte bu ara ayrıca günlük maden suyu ile yıkamakta iyi geliyormuş ben hergün yapmasamda ara ara yıkarım sevgileirmle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilgiler için çok t.ederim onlarıda muhakkak denicem :)

      Sil
  4. Kesinlikle çok haklısın tatlım güzel bir paylaşım olmuş:)

    YanıtlaSil
  5. ben de benzerini uyguluyordum tatlım ama süt ve tuz katmıyordum sen diyorsan vardır bi bildiğin güvenirim:)))) deniycem bu şekilde de teşekkürler:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yerim :) umarım memnun kalırsın tatlım :)

      Sil
  6. Bende ev yapımı peelinglerden kitap olur ama tembelliğimden yapamıyorum hazırlara yöneliyorum.. Bu arada yüzünde sivilce varken sakın peeling yapma daha da çoğalıyor aklında olsun kuzum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ah ev yapımı peeling kraliçesi hazır peeling mi kullanıyo cık cık :) çok iyi oldu bunu söylemen tatlım sivilce varken yapmıyorum ozaman saol :)

      Sil
  7. Kesinlikle deneyecegim ben de aspirini ezip limonu karistirip bir nevi peeling yapiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu yap tatlım asprin şeker ve tuz kadar etkili olmaz ;) umarım memnun kalırsın :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)