Note ojeler-Virgin ve Rose Dust

13.12.14

Herkese merhabalar:)
Bu aralar kozmetik diyetinde sayılırım (kendime itiraf edemediÄŸim :) ) ..Bende ojelere sardım sanırım :) Note Cosmetics yeni bir marka henüz hiçbir ürününü deneme fırsatım olmadı ama ojelerinden baÅŸlamak istedim:) 
 Ä°lki Rose Dust isimli nude pink dediÄŸimiz içinde pembe barındıran bir ten rengi :) Benim en favori ojem budur bundan sonra :) Neden mi?? Ben uzun tırnaklara koyu ve iddialı renkleri yakıştırmıyorum uzun tırnakta zarafet önemli benim için ve bu renk tam bir uzun tırnak ojesi tam anlamıyla aÅŸk yaÅŸadım :) Ä°ki katta tam örtücülük saÄŸlıyor ve fırça izi bırakmıyor...Ayrıca özellikle bu renk aşırı kalıcı tam 5 gün hiç bozulmadan kaldı aşırı ÅŸaşırdım :)
 Gelelim ikinci renge:) Blogger arkadaşım Özlem'de görüp çok beÄŸenmiÅŸtim ve bulduÄŸumda aldığım renklerden biri de Virgin isimli bu oje oldu:) Bu ojenin rengi içinde sarılık barındıran bir kırık beyaz ..Bu tarz ojeleri ben yaza daha çok yakıştırıyorum açıkçası :) Bu tarz açık renkleri sürerken çok dikkatli olmak lazım çünkü fırça izi kalıyor malesef o yüzden ben ince ince 3 kat sürdüm ve tam örtücülük yakaladım :) Ama bu ojenin kalıcılığı diÄŸerine göre daha az 3 günün sonunda çatlamalar oldu...Uçlarından soyulma olmadı ama çatladı o da 3 kat sürdüğüm için daha az sürsem eminim en az diÄŸeri kadar kalıcı olacaktı:)


Renklerin ikisine de bayıldım bu markanın ojelerini tek tek deneyeceğim gibi görünüyor:) Fiyatı 2,5 tl ben Osmanbey T-shop tan edindim :) Denemenizi öneririm benim gibi ojede yeniliklere açıksanız:)

Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

4 yorum

  1. Çok güzel olmuuş :) ben de noteun oje standını bir bulsam hemen deneyeceğim ama bakalım :)

    YanıtlaSil
  2. kırık beyaz olan renge bayıldım gule gule kullan tatlum

    YanıtlaSil
  3. Renkle çok güzelmiş, benim aldığım koyu tonlu Note ojeler hep sorunlu cıktı. Bu nedenle nefret ettim ojelerinden!! Ama iki renge de bayıldım desem yerdiir, açık renklerine hiç sans vermemiştim. Bu ikiliyi alacağım :* :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)