kaş maskarası

Pastel Eyebrow Mascara-Dark Brown

31.3.16

Herkese merhabalar:)
Bugün konuğum Pastel markasının çıkarmış olduğu kaş maskarası. İlk olarak high end markaların çıkardığı renkli kaş maskaraları artık neredeyse her markada uygun fiyata bulunmakta...Yaklaşık bir ay kadar önce Hafifeal.com dan yaptığım alışverişte Pastel'in bu ürününü hemen sepete atmıştım denemek için :)

 Ambalaj olarak söylenecek çok söz yok gayet güzel...En önemlisi fırçası..Rimmel kaÅŸ maskarasından ÅŸu yazımda bahsetmiÅŸtim..Onunla kıyaslayacak olursak Rimmel'in ne kadar kötü olduÄŸunu bu ürünle anlamış oldum...Fırçası çok güzel küçük ve kaÅŸa çok güzel oturuyor..Ambalajın özelliÄŸi fırçanın biraz zor çıkması ve bu sayede fırçaya az miktarda ürün gelmesi..Rimmel' de o kadar çok ürün geliyordu ki onu kullanamıyorum zaten artık heryeri batırıyor..Bu ürün çok güzel ayarlıyor miktarı ve gözünüzün orasına burası bulaÅŸmıyor.
 Sonucu da aÅŸağıda görebilirsiniz. Gerçekten doÄŸal bir renk veriyor ben özellikle az makyaj yaptığım günlerde tercih ediyorum..KaÅŸları sabitleme konusunda orta ÅŸekerli ;)
Fiyatı  12,90 ve piyasaya göre çok uygun ..Özellikle fiyat-performans açısından çoÄŸunu geride bırakır:) Ãœrünü satın almak için tıktık...


Sevgiler...♥





Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

8 yorum

  1. Ben de çok beğendim bu kaş rimelini, benim kaşlarımı güzel de sabitledi üstelik. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben de aynı yerden aynı ürünü almıştım ama deneyemedim bi türlü artık zamanı geldi sanırım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Almayı düşündüğüm bir ürün :)

    YanıtlaSil
  4. Sizin kullanmanıza bile gerek yok ki :) Rimmel'inkini ben de kullanıyorum. Birkaç kez kullanmadan önce fırçadaki fazla ürünü peçeteye sildim. Şimdi daha iyi. Ürünleri çöpe atmaya kıyamıyorum, o yüzden bitene kadar böyle kullanacağım. Sonra da sizin önerinizle Pastel'inkini ya da hiçbir yerde bulunmayan Essence'in renkli kaş maskarasını deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kıyamıyodum ama artık o kadar karmaşa oldu ki makyaj malzemelerimde kullanmadığım ne varsa atıyorum ki yenilerini alıyım ;) Essence'i bende görmedim hiçbiyerde pastel en güzel seçenek bence:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)