Instagrama Veda!!!

27.4.16

Herkese merhabalar...
Yaklaşık 4 senedir non-stop bu sektörün içindeyim...İnstagramda blogdan ve youtubedan çok daha fazla emeğim var..Her gün eksiksiz paylaşım yapmaya çalıştım yeteneğimi sergiledim, yeri geldi bilgi verdim..Ama son zamanlarda şunu farkettim ki çekiliş yapmadan olmayacak ve ben yeteneğiyle değil de parasıyla insanları yanında tutan biri olmayı reddediyorum...Benden sonra gelenler bile ikiye katlandı ama ben hala olduğum yerdeyim bu nedenle bırakıyorum instagramı...Blogumda hiç paylaşım yapmıyordum nasılsa instagram var diye...Artık burada daha çok olacağım sizden kopmak yok :)

Şuana kadar yanımda olup her türlü desteği verenlere sonsuz teşekkürler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

14 yorum

  1. instagram ile anlık etkiler alıyorsun ve bloguna destek sağlıyorsun. Bence burda devam etmen daha güzel <3 Yine de ara sıra instagramda da görmek dileğiyle =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramı tamamen siliyorum canım burda olmak daha kalıcı bir iz bırakıyoruz enazından:)

      Sil
  2. İnstagram olayını anlamak güç. Şahsen kendi adıma konuşmak gerekirse benim ne instagram hesabımın ne de blogum kesin bir çizgisi yok. Canım ne isterse onu paylaşmaktan yanayım. Uzun bir süredir, dekorasyon çeyiz vs gibi paylaşımları takip ediyorum ve çok az üstelik kalitesiz paylaşımlar yapanların bile nasıl binlerce takipçisi olduğunu anlayamıyorum. Acaba para ile mi satın alıyorlar yoksa benim bilmediğim bir şey mi biliyorlar fikrim yok. Blog kesinlikle daha keyifli ve kalıcı ancak umarım o eski blog günlerine geri döneriz, o blogların daha populer olduğu günlere. İnstagram daha acımasız. Düzenli paylaşım yapmazsan ya da geri takip yapmazsan hemen takipçi kaybediyorsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para ile satın alan çok kişi var onu biliyorum ama ben emeğin parayla satın alınamayaçağı biyerde olmak istiyorum..Bu nedenle bırakıyorum zaten..İnsanlar cidden acımasız olmuş instagramda blogda 2 kişi bile okusa google indexledikten sonra bir şekilde izin kalıyor...

      Sil
  3. O zaman hoÅŸgeldin kuzum blog alemime yeniden ^.^

    YanıtlaSil
  4. bende daha yeniyim ve bu konuda kesinlikle sana katılıyorum. Seni uzun zamandır takip eiyorum gerçekten güzel paylaşımlar yapıyorsun. Benimde makyajsever adında kanalım vardı ve açıkçası 7000 abonelik kanalım çalındı ve yeni kanal açtığımda nerde o 7000 takıpçim çoğu çekiliş için abone olmuş malesef ama olsun ben gerçekçi beni severek takip eden kişilerle devam ediyorum. O yuzden boşver ben seni takıp ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni gerçekten sevenlerin burdanda takip edeceğinden hiç şüphem yok o nedenle instagram ne hali varsa görebilir :D

      Sil
  5. kesinlikle öyle olması en iyi oldu sanırım benimde sonum öyle olacak görüşürüz canım iyi bloglamalar :) sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl mutlu oluyorsan onu yapmalısın :) Sevgiler:)

      Sil
  6. Instagram beni de çok mutlu etmiyor. Sosyal medyanın gücü elbette var ama ben de blogu daha verimli bulanlardayım ve İlke'ye katılıyorum. Anlık tepkiler alıyorsun . Fakat bir ürünü almadan önce internette aradığında karşına Instagram paylaşımları çıkmıyor. Blog yazıları cıkıyor ve bence alımı etkileyen blog yazıları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle ben bir ürünü alırken gidipte instagrama bakmıyorum her zaman blog en iyisi :)

      Sil
  7. Para ile takipçi satın alıp bunun ekmeğini yiyenlere ben de çok kızıyorum; ama, sana neyin keyif verdiği önemli daha çok. Ben Bloga yazmayı çok seviyorum, çünkü kalıcı olan, iz bırakan blog! Ama instagram da onu çok besliyor ve günlük paylaşımlar için çok sevdiğim bir ortam. Dolayısıyla, kimin ne yaptığına takılmadan, bana keyif verdiği için orada olmayı tercih ediyorum. Ama dediğim gibi, "keyif alma" kısmı ok önemli. Mutlu etmekten çok, canını sıkıyorsa, tabii ki kapat gitsin. Ama burayı bırkma, özleriz! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan kesinlikle keyif aldığı şeyleri yapmalı ve instagram evet çok iyi bir destek ama mutsuz ediyordu..Keyif almıyordum artık..O yüzden burda olmak daha iyi geliyor :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)