Yeni bir video :)

29.11.13

Evet bi video daha cektim yavas yavas alısıyorum bu video işine gün geçtikçe bu konuda daha iyi olucagıma inanıyorum :) Arkadasıma yaptıgım gelin makyajını yaptım umarım begenirsiniz:)



Ve uzun bi süre video çekmicem enazndan yeni bi bilgisayar alana kadar çünkü düzenlemesi kaydetmesi yüklemesi bütün günümü aldı ve sonunda bilgisayar kapandı :/ Bu son videom ve görüntü kalitesini çok düsürdügü için bilgisayar pek bi işe yaramıcak ama olsun .


sevgiler...





Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

18 yorum

  1. olsun tatlım gene de iyi gözüküyor acil yeni bir pc al o zaman olur mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aahhh okdr cok ihtiyac varki yeni bi pc almayi hic dusunmuyodum bakalm nolcak:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Cok istiyorm ama sabrimi bitirdi bu videoyu duzenlemek:(

      Sil
  3. daha az önce göz makyaj tekniğim videonu izledim. devam etmeni gönülden istiyorum. çok beğendim seni ya çok samimisin ve çok net bilgiler veriyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy canim benim ya cok tatlisin yararli olmak icn aslnda video cekmeyi cok istyrm ben cnku bildiklerimi sizede anlatmak istyrm cok umarim devam edebilicem:) cok t.ederim bu guzel yorumun icn:)

      Sil
  4. en acilinden bir bilgisayar alman lazım bence :) Çok beğendim yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene cok sevindm gercekten:) profesyonel fotograf makinasi icn para biriktirmistm ama bakalm bilgisayara gidebilir bu gidisle para:)

      Sil
  5. Güzl bi video olmuş tatlım , videoyu düzenlemek ciddi zaman alıyo gerçekten ama 2 haftada bir çeksen falsn hoş olur yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayir duzenlerken cok eglendim ama bilgisayarin videoyu islemesi hic abartmiyorm 1saat surdu 7senelik bilgisayar ii bile dayandi aslina bakarsan:) oyle yapicam artk 2haftada bi fln:)

      Sil
  6. Canim benim.Çok tatlilik saçtin yine YouTube a.Lorealin kapaticisi üretilmiyosa da üzülme,mutlaka daha iyisini bulursun.Revlonun likit kapaticisi da harika.Keske sana göndere bilsem.Turkiyede yok revlon çunki.ablam kullandi ,harika kapatici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keske canim ya turkiyede.okadar az secenek var ki kapatici konusunda cogu da iyi bile degil malesef:( umarim bigun yurt disina cikip guzel seyler alma imkanim olur:) cok t.ederim :)

      Sil
  7. Video guzel gozukuyor :)) yine cok dogal bi video olmus
    Sen bol bol video cek emi ben cok begeniyorum :) hem guzel anlatiyosun hem cok ictensin
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay cok t.ederim siz boyle guzel yorumlar yapinca ben cok mutlu oluyorum ve bu video olayina devam etmeyi cok istiyorm :)

      Sil
  8. harikasın cnm, süper makyajlar yapıyorsun, kesinlikle çok faydalı videolar bunlar:))) ben de devam etmeni çok istiyorum, hem anlatımın da harika!
    öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederim begenmeniz beni cok mutlu ediyo bu makyaj videolari hic hesapta yoktu aslinda bakalm devami gelicek ins:)

      Sil
  9. Anlatımın en güzel tarafı anlaşılır olması alengirli olmaması,
    Sende hem güzel anlatıyorsun hemde alengirli fırçalar kullanmıyorsun hemde çok doğaslın canım..

    YanıtlaSil
  10. Cok t.ederim canim begenmene sevindim;)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)