Wet n Wild/ Just Peachy Ruj

28.5.14

Herkese merhabalar:)
Bu aralar wet n wild.tan gidiyorum ama biz bloggerların görevi yeni gelen bir ürünü yorumlayıp herkese yararlı olmak deÄŸil mi :) Öyle öyle :) Aslında bu seriden ruj almayacaktım çok kuruttuÄŸu için dudakları ama fiyatı 9 küsür lira olunca denemek istedim belki o kadar da deÄŸildir dedim :) 
Rujun rengi cidden cok harika her markada bulunmayan cok güzel bir renk zaten sırf rengi için katlanıyorum yoksa eceyle biz bu ruja pastel boya gibi diyoruz :D Gerçektende öyle altına nemlendirici sürün yinede o dudakta pütür pütür durma olayı gitmiyor malesef ben hiç ama hiç sevmedim ..Golden rose yada rival de loop.un mat serisi buna göre milyon kat daha güzel onlarında fiyatları uygun hem...
Kabı zaten dandik onu hepimiz biliyoruz...


Resimde bakarsanız dudaklarımın iç kısmındaki çizgilenmeyi görebilirsiniz belki ilk sürdüğünüzde hoşunuza gidecek ama ilerleyen dakikalarda bu görüntü oluyor ve hiç hoş değil ...Ben yine bi şekilde kullanırım bu ruju gloss.la beraber ama mat ruj delisi değilseniz dokunmayın kesinlikle...

Sevgiler:)




Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

13 yorum

  1. Bence çok güzel, hem de mat, daha ne olsun :p Az sür kuzu, bak Ece az da olsa lafıma geldi, mat rujlar genelde az sürünce güzel oluyor, MAC'in Kinda Sexy'si bile çok sürünce pütür pütür oluyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az sürdüm kuzum yine oldu ya valla benim dudaklarda sorun sanırım:)

      Sil
  2. Ben bu rengini de almak istiyordum ama sadece Think Pink i aldım. Renkleri çok güzel ama gerçekten pastel boya gibi :) İlk sürdüğümde bende tam olarak böyle düşündüm :) Gene de bu renk sana çok yakışmış kuzum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kuzum rengi çok güzel kullanabilsem bide :)

      Sil
  3. Göz makyajin şahane olmus soylemeden gecmek istemedim, renk cok guzel. :) rujun rengi cok tatli ama pek tercih etmiyorum . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok t.ederim canım bende bu renk rujlardan kopamıyorum :)

      Sil
  4. Yalnız rengi gerçekten harikaymış canım :) O zaman bu rujlara hiç paramı harcamayayım onların yerine Rival de Loop alırım daha iyi zaten çok severek kullanıyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım kesinlikle rival de loop.tan şaşma rengi çok güzel ama kullanamadıktan sonra:)

      Sil
  5. Ben bu rujlara bayıldım ama. Evet sürerken biraz zor sürülüyor ama renk vermesi ve kalıcılığı muhteşem. Bu renkten ben de istiyorum. Güle güle kullan güzellik :)

    YanıtlaSil
  6. Comfort zone aldım benim için yetti kuzucuğummm :**
    Zaten beÄŸenmemiÅŸsindeee :)

    YanıtlaSil
  7. Yaa rengi çok güzelmiş amaa :/ Almayı düşünüyordum vazgeçtim :D Rengi sana çok yakışmış tatlım :*



    http://merveylemakyajvemoda.blogspot.com/ Bloguma beklerim bu arada :*

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)