Farmasi Glam Rouge Liquid Lipstick-06

7.8.14

Herkese merhabalar:)
Farmasi markası ilk duyduğum günden beri çok merak ettiğim bir markaydı ve blogger buluşmamız sayesinde deneme fırsatım oldu çoğu ürünlerini ve inanın çok sevdiğim bir marka oldu bile:) Ben özel günlerde ya da full makyaj yaptıysam lipgloss kullanıyorum onun dışında çok tercih etmiyorum ama kullandıgımda da elimin gittiği tek lipgloss bu üründür gerçi sıvı ruj diye geçiyo ama bence lipgloss :)

Altına hiçbişey sürülmemiş hali yukardaki gibi...Yapısı tam yapış yapış değil ama sürdüğünüzde yoğun bi kıvam hissediyorsunuz ama bir süre sonra o his kayboluyo ...Dudakları dolgun gösteriyo ve kesinlikle kalıcılıgı müthiş benim kullandıgım tek lipgloss budur:)
Ambalajıda gayet şık, aplikatörüde klasik lipglosslarda oldugu gibi ;)

Burda da altına hafif pembe bir rujla sürdüm ozaman çok daha güzel duruyo tabi ve benim tercihimde genelde rujlarla beraber kullanmaktan yana:) Farmasi Ã¼rünlerini incelemek için tıktık...

Benim kesinlikle çok sevdiğim bir ürün oldu ama dediğim gibi dudaga ilk sürüldüğünde agır bir his bırakıyo zamanla geçsede sevmiyosanız bilginiz olsun ;)

Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

6 yorum

  1. Rengi çok tatlıymış yada sende öyle durmuş bilemedim şimdi :) Güle güle kullan tatlışkom :*

    YanıtlaSil
  2. Bende cok begendim, harika görünüyor! Keske marka almanyadada satilsa, bu gloss u sende begendigim icin kesin alirdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederim ama malesef burda da danismanlikla satiliyo katalog uzerinden yani bitince bende alamicam :(

      Sil
  3. Ne güzel bir renk, tam bu mevsimlik :)
    Farmasi ürünlerini pek merak ediyorum ama böyle danışman vs. aracılığıyla satılması hiç cazip ve pratik gelmiyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çoğu ürününe hayranım ama biterse nasıl alıcam tekrar bilmiyorum gercekten hiç hoş değil bu danısmanlık olayı:/

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)