eyeliner

Maybelline gel eyeliner-Black

1.8.14

Herkese merhabalar:)
Eyeliner hepimizin vazgeçilmezi haksızmıyım? :) Çeşit çeşit eyeliner var piyasada herkesin kolay buldugu çeşitte farklı tabi..Ben önceden likit eyelinerdan başka bişey kullanamazdım sonra bigün gel eyeliner denemek istedim..Elim ilk Maybelline gel eyeliner.a gitti hem fiyatının uygun olması nedeniyle hemde kolay uygulanabilir olmasıyla..Ben ilk olarak kahverengi rengini almıştım onu çok sevince son olarak siyahını da aldım ve artık elim likit eyeliner.a gitmez oldu :)
Dış görünüşü gayet güzel malum biz kızlar bazen ürünün mükemmelliğinden çok dış görünüşüne bakıyoruz :D
İlk kullanılmamış haline bayılıyorum :)
Fırçası gayet güzel uygulaması çok kolay ama ürünü kullandıktan sonra fırçayı kuruttuğu için benim kenarda 5 tane eyeliner fırçam var :( Eğer fırçanızı yıkamaya zamanınız yoksa bir pamuğa makyaj temizleme sularınızdan döküp fırçayı temizleyip kullanabilirsiniz;)
Ürünün siyahlığı gayet iyi ben yinede iki kat geçiyorum bazen simsiyah olsun diye:) Uygulaması çok kolay kalıcılıgı harika :) Hatta kahverengi olanını ben denize giderken kullanıyorum bide suya dayanıklı rimel kullandıgımda göz makyajım saatlerce denizde durmama rağmen bozulmuyo :) Gerçi siyahını daha denemedim onuda denicem:)

Önemli bir NOT: Ürünün kalıcılığı kişiden kişiye fark eder çünkü her göz yapısı aynı değildir eğer göz kapaklarınız düşükse ve güldüğünüzde eyeliner.in kuyruğu kayboluyorsa bende durduğu kadar durmaz gözünüzde akma yapabilir fakat bende olmuyor sonra yalancı muamelesi görmeyeyim de!;)

İnidirimlerde hala almadıysanız bir sonraki indirimde kaçırmayın derim herkeste bulunması gereken bir ürün hatta koyu göz makyajlarınızda baz olarak ta kullanabilirsiniz ;)

%50 İnidirimli fiyatı 12,5...

Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

18 yorum

  1. En en eennn sevdiğim! Aldığımdan beri elim başka ürüne gitmiyor ve sürekli çevremdekilerede aldırıp kullandırıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aynı şekilde baska bişey kullanamaz oldum:)

      Sil
  2. Ben de çok beğeniyorum bu ürünü, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. senin şu göz makyajlarına bayılıyorum ya :))

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım bende alsam alsam diye düşünüp durdum ama elimdekiler bitsin yada en azından kurusun öyle alayım :D

    YanıtlaSil
  5. Tatlim merak ediyorum; eyeliner surerken bir anda mi suruyosun yoksa yavas yavas mi cekiyosun cizgiyi? Hic bi puruz olmuyo makyajinda masallah ya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bianda sürersen fırçada ürün kalmaz pürüz olur oyuzden ..be sürekli ürün alıyorum fırcaya bol bol sürüyorum:)

      Sil
  6. Ürünü indirimden yeni aldım. rengin güzelliği, fırçası uygulama rahatlığında aynı kanıdayım. Kalıcılığı için 8de sürüp çıktığım eyeliner 2 civarlarında goz kenarlarımdan altlara doğru akmıştı... 2. bir deneme yapmadım ama sanırım ürünün kutusunda 24 saat yazıyordu... Sıcak havalarda ancak 6 saatmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu bikac kisiden duydum ve kendimi yalanvi gibi hissediyorum her goz yapisi farkli eger goz kapaklariniz dusukse veya guldugunuzde eyeliner kayboluyosa kuyrugu bozulmasi cok normal ama bnm goz kapaklarimda boyle bisey olmuyo ve daha gecen gun disarda kaldim denize girdim butun gun hatta gece cikaramadim kahverengi olani hic bozulmadi hatta resimlerle kanitlicam bunu bigun

      Sil
    2. Yok cnm ne yalancılığı. Dediğin gibi herkeste farklı oluyor. Benimde denize girip çıktığımda halen bozulmayan ürünlere denk geldiğim oluyor. Sen kendin için doğru olan ürünü bulabilsin ne güzel =) Sevgiler.

      Sil
  7. Benim de favori eyelinerim kendisi. Yorumlarina sonuna kadar katiliyorum bende sabahtan gecenin sonuna kadar 12 saat boyunca kipirdamadan kaliyo. Denizde de kullaniyorum ovusturmadigim surece orda da cikmiyo :) guzel gunlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen özellikle denizde kullandıktan sonra kalıcılıgından emin oldum gözümü ovuşturmadıgım sürece denizde bile makyajlıyım harika bişey:D

      Sil
  8. Maybelline bu eyeliner'ı üreterek harika bir iş çıkardı! Renk vermesi, yapısı ve kalıcılığı harika. Benim göz kapaklarımda 11 saat durdu, temizlemesem daha dururdu da :P Göz kapakları yağlı olanlarda akma yapıyordur tabi.
    Kahverengisini ben de almak istiyorum. Bakalım bir dahaki indirime alabilirim inşallah :) Güle güle kullan hayatım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok t.ederim kesinlikle harika bi ürün :)

      Sil
  9. Icerik acisindan güzel bir inceleme olmus, fotograflar da kaliteli. Bloguma beklerim :)
    http://eylemdelacroix.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)