RİMMEL Brow This Way-Kaş Rimeli

25.2.15

Herkese merhabalar:)
Bundan sonra blogumda elimden geldiğince aktif olacağım instagramda yaptığım günlük makyaj paylaşımlarımı artık blogumda yapmaya karar verdim:) Her pazartesi bir önceki haftanın makyajları sadece blogda yer alacak (inşallah):) Gelelim bugünün ürününe :) Aslında bu kaş maskarasını alma gibi bir planım yoktu fakat Watsons ablamın kartına hediye puan yükleyince kaçırmak istemedim çok fazla mağaza gezdim sonunda buldum :)
 Bendeki rengi dark brown olması lazım en koyu rengi...İki rengi daha var biri çok sarışınlar için diğeri de açık kahve saçlar için uygun..Çoğu high end markada görebileceğimiz bir ürünü böyle drugstore bir markanın çıkarması gerçekten çok güzel birşey:) 
 Fırçası bu şekilde açıkçası fazlasıyla büyük ve ince kaşlar için kesinlikle ideal değil...Fırçaya çok fazla ürün geliyor ve kaşlarınızı tararken etrafa bulaşma yapabiliyor..
Resimde çok yansıtamadım ama çok doğal bir şekilde kaşlarınıza renk veriyor ve fakat kaşları sabitlemede çokta başarılı bulmadım..Günün sonunda kaşlarınız oradan oraya kafasına göre takılabilir:D 

Benim renk verme açısından sevdiğim bir ürün oldu fakat sabitleme ve uygulama kolaylığı olarak olarak sevemedim... Bir daha alırmıyım HAYIR!! Ki zaten durduk yere blogger listesinden çıkarmış bir firmaya (WATSONS) özel ürünleri kullanmam bile...Fiyatı 16,99 diye biliyorum..

Sevgiler...

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

5 yorum

  1. merhaba blogunuzu keşfettim ve taipteym bende sizi blogmdaki 8mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet ediyorum katılırsanız mutlu olurum sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  2. Sanırım kküllüden olsa gerek kaşlarının rengini biraz kırmış. Çok doğal ve hoş olmuş. Kaç kere baktım her seferinde boş rafla karşılaştım. Bir deneyemedim şu ürünü =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim:) Evet.bulmasi cok zor bende kac magaza dolastim bulana kadar hic bilmiyorum:(

      Sil
  3. Ben de denediğimde rengi uymamıştı :( Uyan bişey bulana kadar kalem ve şeffaf jele devam edicem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda en koyu rengi uyar sana ama senin sacin simsiyah dimi:( Cok pratik urunler.ins bulabilirsin canim

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)