Uni vs. Flormar ; Hangisini Tercih Etmeli?????

27.3.15

Herkese merhabalar:)
Blogumdan baya koptum çünkü youtube kanalıma ağırlık veriyorum bu aralar ikisini bir arada yürütmek gerçekten de çok zor elimden geleni yapıyorum:) Neyse bugün iki ürünü karşılaştıracağım...Uni ve Flormarın göz makyajı temizleme disklerinden bahsedeceğim.
 Son zamanlarda bu tarz ürünlere merakım çok arttı sanırım kullanımı kolay diye:) Makyaj temizliÄŸim benim için çok önemli hep söylüyorum..O yüzden makyajın kabasını alırken elim hep kolaylık saÄŸlayan ürünlere gidiyor..
Uni Eye Disc: Pürüzsüz bir yapısı var ilk açtığınızda gayet ıslak ortalara doğru kurumaya meyilli..Ama yinede performansı iyi..Eğer hafif bir makyaj yaptıysanız tek bir tane ile iki gözü çıkarabilirsiniz..Benim tekrar alacağım bir ürün oldu bu fiyatı 13 lira olması lazım..


Flormar Eye Make-up Removal Pads: Bu ürünü geçen gün Flormarın %50 indirimiyle 5,50 liraya aldım..Madem bu kadar seviyorum Uniyi dedim ne zarar gelir 5 lira :( Ama ürünün üzerinde gördüğünüz o kare kare baskılar o kadar sert geldi ki bana gözümü tahriÅŸ etmemek için çok uÄŸraÅŸtım..Makyajı güzel çıkarsa da gözümü tahriÅŸ etmeme deÄŸmez.Normal fiyatı 11 lira sanırım o yüzden Uni der bu konuyu da burada kapatırım:D 

Sonuç olarak Uni tekrar alacağım bir ürün oldu Flormarı birdaha almam..
Okuduğunuz için teşekkürler:)

Sevgiler:)


Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

4 yorum

  1. merhaba cnm bende uni mendilini aldım ama daha kullanmaya başlamadım daha doğrusu fırsat olmadı en kısa zaman da denemek istiyorum bende :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım memnun kalırsın sende canım :)

      Sil
  2. Ben de yeşil çaylı olanını çok seviyorum. Yedekledim bile 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en kısa zamanda yedeklemem lazım;)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)