Saç Bakım Rutinim:)

21.5.15

Uzun zamandır saç bakımı ile ilgi çok soru alıyorum ve buradan benim kullandığım ürünler ve püf noktaları yazmak istedim..
Saç tipim: İnce telli, zayıf ve dalgalı..
Yani kullanımı zor bir saç tipim var özellikle ince telli olduğu için uzun tutmak benim için ayrı bir zor..
Şampuan olarak ben genelde farklı ürünler kullanıyorum ama en sevdiğim Otacı Limonlu Zeytinyağlı şampuan şu an elimde yok Gliss kullanıyorum onu da sevdim gibi zaten şampuanlardan çok bakım daha önemli ;)
Saç kremi olarak L'oreal Elseve saç kremini kullanıyorum..Saç kreminde püf noktası çok durulamamanız çünkü nemlendirmek için sürüyoruz ve duruladığımız zaman pek bir etkisi kalmıyor..
Aussie saç köpüğü ise banyoda sürdüğünüzde çıkınca saçlara volüm vermeyi vaat ediyor..Bu iddiasını gerçekleştiremese de saçlarımın banyodan sonra sprey kullanmadan taranabilmesini sağlıyor ve bu nedenle bayılıyorum çünkü saçlar en çok taranırken kırılıyor..Kesinlikle tekrar alacağım bir ürün ;)
Saç bakımına gelecek olursak..
Aklıma geldiği zaman elimdeki bakım yağlarını(Argan Yağı, Hindistan Cevizi Yağı gibi gibi...) ve bir kapsül Bemiks B vitaminini kapsülünü karıştırıp saçıma uyguluyorum...Bir kaç saat bekletip duruluyorum..Sürekli kullanmadığım için çok faydası oluyor mu bilmiyorum ama kesinlikle saçlarımı yumuşatıp besliyor...

Son olarak tabi ki ısı kullanmaktan uzak duruyorum...
Ve ayda bir kez az da olsa saç uçlarından 2 cm kadar alıyorum  bu sayede ince telli ama uzun olabiliyor saçlarım:)

Okuduğunuz için teşekkürler:)
Sevgiler:)



Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

5 yorum

  1. Saclarin harika! IsI kullaninca benim saclarim hemen ot gibi oluyorlar, cok haklisin uzak durmakta! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet aynı sekilde hemen matlaşıyorlar:(

      Sil
  2. Saçların çok güzel maşallah, güzel yazı, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Aydınlattıgın ıçin sağol kuzum,güzel yazı olmuş.Saçların hiç dökülmesin emi :)) hındıstan cevizi bi ara bende kullandım faydası var elbet sürekli kullanımda ama baş edemedim sıkıldım bıraktım :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)