essence

♥ Essence Lash Princess Mascara ♥

28.4.16

Fark ettim ki en sevdiğim, bittikçe aldığım, neredeyse 4.cü paketi bitirmek üzere olduğum ürüne blogumda yer vermemişim :( Essence uygun fiyatlı ve yüksek performanslı ürünleriyle hepimizin gönlünde taht kurdu sanırım :) Ben lash princess rimelini eyeliner ile beraber 12 lira gibi bir fiyata satılırken alıp denemiştim.. O gün bu gündür elimden düşürmediğim tek rimelim diyebilirim:)

 Ambalajı da göze hitap ediyor daha ne olsun :) 
 Fırçası ince ve kıvrımlı kirpikleri çok güzel kavrıyor. Uygularken göz kapaklarınıza bulaştırmıyorsunuz..Peki kirpiklere etkisi nedir?
 Aşağıda ne kadar görünüyor bilmiyorum ama benim kirpiklerimi dolgunlaştırıyor ve kıvırıyor.. Bu ikisini aynı anda yapan başka rimel denemedim eğer uygun fiyatlı bildiğiniz varsa yorum olarak bırakın lütfen:)
Tek eksi tarafı ürün bitmeye yakın kullandığınızda göz altlarına dökülme yapabiliyor...Onun dışında negatif söyleyebileceğim bir şey yok...12 küsür liralık fiyatıyla her daim alacağım bir rimel olacak hatta bugün eve giderken alsam iyi olacak:):)

Sevgiler:)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

4 yorum

  1. Ambalajı o kadar şirin ki, zaten insanın alası geliyor; ama performansından emin olamadığım için alamamıştım şimdiye kadar. Artık bulunamadığını yazmışlardı, ama, görürsem bir şans vereyim o zaman :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Performansı gerçekten harika..Ama bulunamadığını bilmiyordum bugün bakıcam umarım vardır:( Sevgiler:)

      Sil
  2. Gözlerim mikrop kaptııı; Rimelsiz çıkmayan bn bir kaç ay hiçbir şey sürmeden çıkacağım için bu postu üzgün okudum :( essence nin pembe kaplı olanı kullanıyordum bendee bunu ilk defa gördüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşallah..Pembe olanın fırçası benim gözüme çok büyük geliyor ondan böyle ince uçluları tercih ediyorum:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)