nişan

Nişan veya Düğün Makyajında Dikkat Edilmesi Gerekenler!

25.5.16

Herkese merhabalar:)
Yoğun bir dönem sonrası nişanlı olarak aranıza dönüyorum :) Son bir kaç haftadır inanılmaz bir koşuşturma vardı hayatımda ama çok şükür kazasız belasız atlattık bu özel günümüzü :) Snapten takip edenler çoktan biliyor resimlerin bir kısmını orada paylaşmıştım (beautybysyln) :)

Nişan makyajımla ilgili ayrıntılı bir yazı hazırlayacağım bunun için cumartesi gününü bekliyorum :) Sakin kafayla yazarsam daha etkili olur diye düşünüyorum :)

Öncelikle şunu belirtmem lazım ki makyajım sabah 8 den akşam 12 ye kadar bozulmadan kaldı...Benimde kendime göre sırlarım var tabi :) Özel günlerde en önemlisi doğru fondoten ve doğru baz..Hem göz için hem de ten için...Bu sayede günü herkesle tokalaşmanıza rağmen makyajınız bozulmadan geçirebilirsiniz...Ayrıntılar bu hafta sonu blogumda olacak :)

Tekrar görüşmek üzere:)
Mutlulukla kalın ♥

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

6 yorum

  1. Yaa şahane gözüküyorsun her zamanki gibi sabırsızlıkla bekliyorum yazını :)

    YanıtlaSil
  2. Ay bayıldım bayıldııım!!!! Maşallah Selin'cim, bebek gibi olmuşsun! Allah tamamına erdirsin, mutluluklar diliyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkür ederim :) Amin inşallah Başak'cım çok saol :)♥

      Sil
  3. Çok çok çok güzelsin maşallah kuzummm sana :) Çok tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah :) sabırsızlıkla bekliyorum detayları :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim artık bende senin gibi tatlı telaşlara giriyorum :) En kısa zamanda yazıcam inşallah :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)