cosmetica

♥ Real Techniques Makyaj Süngeri ♥

10.5.16

Haftanın ikinci gününden herkese merhabalar:)
Benim için çok güzel bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum..Yazılarımı okuyorsanız cumartesi günleri çalışmanın beni ne kadar yorduğunu ve inanın dinlenme harici hiçbir şeye vaktim kalmadığını biliyorsunuzdur... Sevgili patronum bir güzellik yaptı ve cumartesi günleri istersem gelmeyebileceğimi söyledi ve havalara uçtum :) Artık c.tesi günleri güzel güzel makyajlar yapıp, en güzel ürünlerle blogumda olacağım inşallah :) Allah herkese gönlündekini nasip etsin :)
Neyse gelelim bugünün konuğuna :)
Ben yaklaşık 1 buçuk sene hiç bir şekilde fondoten için ne fırça ne de sünger kullandım ama artık çok sıkılmıştım ve gittim kendime çok denemek istediğim real techniques makyaj süngerini aldım :) Ve inanın çok beklemişim...

 Süngerin kesik ucu özellikle göz altına uygulama yapmak için büyük kolaylık sağlıyor...Diğer tarafı da aynı şekilde...Ben normalde süngerleri ıslak veya nemli kullanmazdım fakat her kullanım öncesi süngeri geceden yıkadığım için sabaha nemli ve hafif ıslak oluyor... İnanın ciddi bir fark yapıyor neden mi?
Sünger en az üç kat daha yumuşak oluyor...Fondoteni sanki cildinizmiş gibi aşırı doğal uygulamanızı sağlıyor...Akışkan olmayan fondotenlerin bile çok daha kolay yayılmasını sağlıyor...
 Ve fondotenin duruşu saatler sonra bile cildinizde kötü durmuyor inanın fark muhteşem...Bilsem hiç bu kadar beklemezdim ama dediğim gibi nemli kullanmanızı tavsiye ederim...Zaten bir süngeri max 3 kez kullanmanızı öneririm..Bir kullandığınız yeri bir daha kullanmayın...Suratınız sivilce tarlasına dönmesin...Peki yıkamak için ne kullanıyorum?
Süngeri haftada bir kaç kez yıkadığım için yapısını bozmayacak ve kirini çıkarmak için çok hırpalamayacağım bir ürün keşfettim...Bir gün Gratislerde satılan Yardley markasının muhteşem kokulu duş jeli yanımdaydı ve elim ona gitti.. Süngeri bu duş jeliyle yıkadım ve iki üç ovmada tertemiz yaptı artık duş jeli olarak değil süngerim için kullanıyorum :)

Başka ürünlerle yıkadığımda kir çok zor çıkıyor ve ürüne zarar veriyorum yıkarken...Bu sayede daha uzun kullanabileceğim...
Ben ürünü Cosmetica'nın sitesinden 19 liraya aldım..Sitede çoğu kez indirime giriyor kesinlikle deneyin derim...

Aşağıdaki makyajımı yaparken de kullandım süngeri görebilirsiniz ne kadar rahat uyguladığımı...

Sevgiler...

Not: Ürün kendi paramla alınmıştır...Hiç bir siteye back link verilmemiştir.

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

5 yorum

  1. Ben Eklips'in süngerini de seviyorum; fakat göz altı için fazla büyük kaçıyor :/ Bu da aklımda olsun öyleyse :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklipsi de kullandım bununla alakası yok kesin denemelisin :) Sevgiler!

      Sil
  2. Seliiiiiiiiiin o kadar çok istiyorum ki bu süngeri ama telaşlardan sıra gelmiyor bu yıl indirimlerde kaçtı ve resmen kozmetik aşeriyorum :))) kimse beni tutmasın diyorum şu ekimden sonrasına bi geçelim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha bayram indirimleri var onları kaçırma derim ve bu süngeri muhakkak almalısın :)

      Sil
    2. Doğru söylüyorsun kuzu bayramları tamamen unuttum yahu :)))

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)