Mavi Rimelimi Nasıl Kullanıyorum?

22.9.13

Sizde zamanında benim gibi renkli rimellere merak salmışmıydınız :) Eminim çogunuz bu dönemden geçmişsinizdir ama tabi eve gelip o rimeli deneyince yok bu çok iddalı ben bunu kullanamam diyenlerinizde olmuştur eminim :) Ben kendimce bu duruma bi çözüm buldum bakalım nasıl kullanıyorum mavi rimelimi :)

Önce alt kirpik diplerime koyudan acıga mavi far sürdüm daha sonra rimeli sürüyorum...Ve tabi göz içlerine beyaz kalem sürmeyi unutmuyorum çünkü alttaki maviyi resmen patlatıyo ...


zamanında almısım bu rimeli hiç hatırlamıyorum nerden zaten kırk yılda bi kullanırım yenisi alıncak ve bu cöpe gidicek :)

Aranızda benim gibi kullanan varmı renkli rimellerini ? :)


Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

14 yorum

  1. Teenage çağında pembe ve yeşil rimellere takmıştım kafayı sadece kirpiklerin ucuna yada senin yaptığın gibi alt kirpiklerime sürüyordum bazen çılgınlık yapıp komple sürdüğüm zamanlarda olurdu :) şimdiyse alt kirpiklerimde bile cesaret edemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen beni o caglarda görsen tanıyamazdın bende kendimi tanıyamazdım heralde dantel üstler asker botları tam bi satanisttim hatta satanistmisin diyenler bile olmuştu :D ne cesaretliymişiz gercektende :)

      Sil
  2. Ehheh hiç heveslerim olmadı öyle şeylere sadelikten öleceğim sanırım;)))))))

    YanıtlaSil
  3. Ben kızıl saçlı olduğum için mavi rimel beni bozar,ama rengarenk farları kullanmayı çok seviyoruuuum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe kızıl saç asildir güzeldir mavi rimelde neymiş :)

      Sil
  4. bi ara bende mavi rimek istiyodum ama alamdım öyle kaldı :) geçen sene sınıfta bi arkadaşım yıkanmış temiz rimel fırçasına mavi göz kalemi sürerek rimel olarak kullannıyodu çok güzel oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa cok degişik rengini tam veriyomuydu ki merak ettim :)

      Sil
  5. Bende renkli rimellerimi bu şekilde uyguluyordum. Zaten mantıklı olan o.. Bilmiyorum herkesin tercihi ancak üst kirpiklere kahverengi bile sürülmesi beni çileden çıkarıyor... Sana da böyle çooook yakışmış maşallah maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oyle canim ustlere surulunce uzayli gbi oluyo zaten:) cok t.ederim <3 :)

      Sil
  6. Selincim sade hosh olmush gerçekten.ben bi kere açik kahvemsi turuncu rimel aldim 1kere kullandim igrençti resmen.aslinda koyu mavi rimel sürmush birini gorünce hoshuma gidiyor.Ama bir tek siyah kullanirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim ya bu yaz bikez boyle alt kirpiklere surdum bi degisik oldu aslnda ama siyah herzaman en iyisi:)

      Sil
  7. Yaziyi tam da yagmur sesini dinlerken kahvemi icerken okudum valla super oldu;))) renkli rimelleri hala cok seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ne gzl bi ortamda okumussun begenmene cok sevindm:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)