Rapsodi far paletiyle buğulu göz makyajı:)

30.9.13

Herkese merhabalar:)
Artık herkes benim bu palete olan aşkımı biliyosa devam edelim :D  Ben bu paleti günlük hayyatta olsun gece olsun hep kullanıyorum eger bulabilirsem cekiliş yapmayıda düşünüyorum umarım bulabilirim tekrar...
Bu makyajı yaparken aşamaları cekmeyi unuttum isterseniz onun için ayrı bi post yapabilirim ...

Sağ alttaki en koyu rengi kullandım bütün göz kapagıma...onun yanındaki rengi kaş kemigime kullandım ve dış kenarları siyah bir farla derinlestirdim...




Buarada kendimle ilgili bi bilgi: resimlerde oldugumdan daha güzel çıkarım hep olurda biyerde rastlarsanız aman güzel değilmiş derseniz hiç şaşırmam :D 
Dedigim gibi aşamaları yazmamı isterseniz mutlaka belirtin ;)
sevgiler:)





Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

16 yorum

  1. Göz makyajı çok güzel olmuş ama sen de güzelsin öyle deme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok t.ederim resimler kadar olmasada idare ederim işte:)

      Sil
  2. Ne kadar duru bir güzelliğin var farkındamısın :) Makyajına bayıldımm çok asil olmuş. Palet ayrı bir güzellik zaten rastlarsam bende almayı düşünüyorum. Bu güzel post için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin almalisin tatlim :) asil ben t.ediyorum bu harika yorumun icn:)

      Sil
  3. Waiw bayildim majyaj cok guzel cok yakismis:)

    YanıtlaSil
  4. Yavruuum :) Hepsi senin miii??Asılıyorum resmen sana :) Bu arada bende normalden daha güzel çıkarım fotolarda.Rapsodi ,catherine arley,gabrini,fırst time benim hep parfumerilerde yada ucuzlukçu tarzı yerlerde rastladığım markalar .Kimi onlar yüze sürülür mü dese de bazı ürünleri hoş çıkıyor gerçekten .Haksız mıyım?Makyajına da bayııldım .Aynısından bulursam bende alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederm cok tatlisin herzmnki gbi:) acikcasi bnde kapatici fondoten almam pek bilmedgm yerlerden ama far sonucta altina baz suruyosun hem inanki cogu markayla yarisir bu palet kesinlkle tavsiye ediyorm:)

      Sil
  5. Senin boyle boya kupu olmamis gibi olan duru makyajini cok seviyorum. RAPSODI uygun fiyatli bir marka yillar once bir kac birsey almistim. Bazi bloggerlar gibi sadece pahali ve marka yazmadigin boyle uygun urunlere de sans verdigin icin samimi buluyorum seni. BENDE aynen oyleyim Pahali aldiklarimda oldu ama uygun fiyatli guzel urun bulunca cok sevindigim de oldu. BEnce bloggerlarin yazilarinda her butceye hitap edecek urunler olmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tatlim sonucta her kesimden insana hitap etmezsem ancak goz doyururum haksizmiyim;) cok t.ederim bu guzel sozlerinle bni mutlu.ettin:)

      Sil
  6. Yine çok güzel olmuş ya sen bu işi biliiyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok t.ederim yapıyorum işte bişeyler begenilmesi mutlu ediyo :)

      Sil
  7. çok güzel olmuş :) eline sağlık

    YanıtlaSil
  8. İçeriğinde parapen varmı ki ben de almak istiyorum

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)