Şık ve Elegan Göz makyajı

12.9.13

Başlık nekadarda itici ve iddalı oldu :D Neyse geçelim makyajımıza yine aşamaları resimledim yeni telefonum sağolsun renkleri inanılmaz güzel yansıtıyo bundan boyle bol bol aşamalı göz makyajı görüceksiniz umarım seviyosunuzdur :)

Eyeliner olarak senelerdir buradaki golden rose eyeliner kullanıyorum başka denediysemde bundan kopamadım hiç. :) Bu makyajda siyah bir far ve flormarın 07 numaraı paletini kullandım 
Kaş kemigimi bu renkle gölgeledim...Ve bu palete olan aşkım destan oldu artık herşey için kullanıyorum olmazsa olmazım hala almadıysanız gidip alın ne bekliyosunuz :)
Ben bu makyajı genelde özel zamanlarda yapıyorum aklıma ilk bu geliyo heleki nude tonlarında bi rujla inanılmaz asil durdugunu düşünüyorum...
Umarım begenmişsinizdir sevgiler :)

Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

14 yorum

  1. çok yakışmış canım ne çok iddalı ne de sade. göz şekline de çok uygun olmuş.

    YanıtlaSil
  2. ben çooook beğendim eline sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok çok güzel olmuş canım :) favori eyelinerımız aynıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok t.ederim canım :) kendimi bildim bileli bu eyeliner.ı kullanıyorum :)

      Sil
  4. Çok çok çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  5. Selincim benim de kash ve gözüm arasindaki mesafe ayni seninki gibi çok.bu iyi bir arti.çünki farla harika göz makyajlari yapa biliyoruz.hem bu mesafe güzellik açisandan da harika bir shey.(ne kadar mütevaziyim):)he .he.canim çok yakishmish.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe mutevazi olma canim nolcak ;) benimde hosuma gidiyo mesela ablama ne gzl makyajlar yaparm ama belli olmaz onda biz sanslyz bu konuda cok sukur:)

      Sil
  6. Çok şık görünüyor bayıldım ! :)

    YanıtlaSil
  7. Allık ve rujunuzu da yazar mısınız bu arada blogunuz harika sizde öyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok t.ederim :) burda allık kullanmadım sadece kontur yaptım onuda resimdeki paletin tam ortadaki rengiyle yapıyorum kesinlikle tavsiye ederim...Ruj olarakta rimmel apocalipslerden luna ve nude eclipsi karıstırdım :)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)