Bugün BEN :) #2

3.10.13

Herkese iyi akşamlar:)
Evet sonbaharı yaşamadan kışa geçmiş bulunmaktayız :( 3Gün önce askılı giyindiğimi düşünürsek şok etkisi diyebiliriz havalara...Evet bugün şuradaki makyajımı yaptım veeee sonunda eyeliner sezonunu açtım :) Bu makyaj eyelinerla ayrı bi güzel durdu çok hoşuma gitti :)





Bütün yaz deri ceketime kavusmayı bekledim sonbahar gelir hafif serin havada giyerim dedim bugün ilk giyişim ve biraz gec kalmışım resmen dondum hasta olmazsam iyidir...Kendinize dikkat edin kalın giyinin kar felan yağarsa hiç sasırmam :)
Okudugunuz için teşekkürler...sevgiler:)


Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

19 yorum

  1. Deri ceketine bayıldım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. begenmene sevindim canım gecen sene stradivarius.tan almıştım :9

      Sil
  2. ben de bir deri ceket severim.cok yakismish.makyajin da yine cok hosh.du bakalim,bi senden cesaret alip koyarim belki ben de makyajli resimleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya lütfen lütfen koy tatlım çok istiyorum :)

      Sil
    2. su an cok kotu gribim Selincim yuzum-gozum bi sekline donsun koyarim.Bakalim INSAALLAH.canim instagrama bakiyordum simdi.harika resimler koymussun.buyuk hevesle bakiyordum.patlican rengi gibi oje varya numrasi ve markasi ne? cok begendim.

      Sil
    3. canım cok gecmiş olsun inş kısa zamanda iyileşirsin...Çok t.ederim zaman ayırıp baktıgın için resimlere;) O oje flormarın küçük pretty serisinden P21 numara rengi hala satılıyomu emin değilm canım

      Sil
  3. TAKİBE ALDIM CANIM MAAŞALLAH GÜZEL OLMUŞSUN :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok t.ederm canim bende hemen takibe aliyorm:)

      Sil
  4. cnm buralarda fena soğudu ben de hastalık sezonunu açtım! aynen senin gibi deri ceketimi giyerim diye seviyordum ama kabanımı giysem olacak:))))
    makyajın çok güzel olmuş yine zaten çok seviyorum senin bu sade makyajlarını, doğal güzelliğini daha da ortaya çıkarıyosun
    öpüldün!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim cok sagol :) aynen bende yarin kabanimi cikarip giyicem malesef deri ceketime doyamadm artk ilkbahara kaldi:)

      Sil
    2. Canim benim cok sagol :) aynen bende yarin kabanimi cikarip giyicem malesef deri ceketime doyamadm artk ilkbahara kaldi:)

      Sil
  5. Aynen canım ceket sezonuna atladık hırkalar üstümüze geçmeden ;) makyajında sende çok güzelsiniz ;)

    YanıtlaSil
  6. benim bulunduğum kentte daha yazlıklarlayız birden ceketleri şalı görünce şaşırdım :) ayrıca tarzını çok beğendim spor şık arası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne gzl yazin tadini cikar biraz daha:) cok saol canim ben ne tam spor olabiliyorm nede cok şık olabiliyorm ortaya karisik bsyler yapiyrm iste begenmene sevndm:)

      Sil
  7. Thank you :) you have a great blog too , i follow you on gfc ;)

    YanıtlaSil
  8. Sonbaharı yaşayamadan dan diye kış geldi malesef :( çok güzel olmuşssun ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederim:) evet valla donuyorm kac gundr ama bnm umudumvar bence 1hftada olsa yasicaz sonbahari:)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)