Günlük makyajım :)

27.10.13

Herkese merhabalar:)
Buaralar aynı makyaja takıldım kaldım arada olur bana:) Bi şarkıyı çok sevmişsemde bıkana kadar dinlerim sonunda o şarkıdan nefret ederim:D Bakalım nasıl bi makyajmış:)

1)Kaş kemiğimi sıcak tonlu bi kahverengiyle gölgelendiriyorum...
2)Flormarın 08 numara far paletinde sevgili merve şu postunda tanıtmıştı :) En koyu rengin yanındaki rengi bütün göz kapagıma sürüyorum...
3)Daha sonra eyeliner cizgisini takip  edicek şekilde bi cizgi cekiyorum kopkoyu bi kahverengi farla...
4)Kaş kemigimi ve göz kapağımın dış kısmını koyu kahverengi farla gölgelendiriyorum...
5)Şuradaki alışverişimde bahsettigim maybelline kahverengi gel eyeliner.ını sürüyorum ...Eyeliner.ımı nasıl cektigimi görmek için tıktık..
6)Son olarak (burası size kalmış) ; eyelinerin dış kısmını biraz dagıtıyorum yukarı dogru ve net bi çizgi olmuyo ve kahverengiyle birleşiyo...

Veeee....sonuç:)
Göz altlarımın dış kısmına koyu kahverengiyi sürüyorum içede altın sarısı kullanıyorum hafif renk katsın diye:)



Buaralar yüz makyajımda değişiklik yaptım ve cok memnunum sonuçtan...Şu yazımda bahsettigim pure beauty BB kremle loreal lumi magic fondoteni karıştırıyorum ve benim için mükemmel sonucu veriyo bu ikisi...
Elmacık kemiklerimede asla allık kullanmazdım ama buaralar ciddi ilgi alanım oldu :) Balm jovideki allık var yanaklarımda ve tabiki kontur olmazsa olmaz:)
Ve son olarak dudaklarımda essense 56 numara all about cupcake ruj var :) Bu ruja aşıgım deli oluyorum inanılmaz bişey:) Ve bu rujda benim tavsiyem sürmeden önce dudaklarınızın rengini nötrleyin ve rujun renginin nekadar harika oldugunu görüceksiniz:)

Of ne çok yazdım kesin sıkıldınız :( Ama iyiki okudunuz :)
Sevgiler:)


Belki Bu Yazıları da Okumak İstersiniz:)♥

14 yorum

  1. Kontur nası yapılıyor ya detaylı bir post yapmalısııın bende öğreneyim :))) allık şu sıralar benimde ilgi alanım sürmeden çıkmıyorum ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiz video yaptim kontur nasil yapiyorum diye izlemedin mi ??? Aaaaa:)

      Sil
    2. Aaa bunu nasıl kaçırdım utandım cidden :/ yahu ama ipadde hiç bir video görünmüyor postlardaki :( bakacağım diğer pcden kuşuuum , bi daha olmaz sıkı takipteyim :)))))

      Sil
    3. Ay nolcak tatlim bende gunde kac post kaciriyorum insaniz bizde:)

      Sil
  2. Günlük makyaj için harika bir örnek bence. Zaten senin makyajlarını çok seviyorum! ♥ Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim cok t.ederim senin begenmen ayri bi mutlu etti bni :) <3

      Sil
  3. Öncelikle makyaj çoook hoş ve senin göz yapına çok yakışmış! Ellerine sağlık fıstığım ;) İkinci olarak nasıl beceriyorsun foto da yüzünde ki farın allığın rengini yansıtmayı? ben ne yaptıysam olmuyooor sanki hiç makyaj yokmuş gibi hepsi aynı çıkıyor :S sinir oluyoruuuum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle cok saol tatlimmm:) Resimler cektigin telefona yada fotograf makinasina bagli olabilir canim yada cok aydinlikta cekiyosan eger yuzun cok beyaz cikar renkler belli olmaz..mesela ben bu resimleri gunduz perdeler kapaliyken cektim bide ozellikle farimi cekiceksem bi elimde telefon diger elimde aynayla nasil gozuktugune bakiyorum oyle pozisyonu ayarlayabiliyorum daha dogru ve guzel cikiyo;)

      Sil
  4. Kaşlar, gözler maşallah nazar değmesinnn :) Makyaj harika olmuş tam benim tonlarım, sade ve şık bir duruş yakalamışsın ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asil sana nazar degmezsin canim benim cok saol:) bu tonlardan biturlu vazgecemiyorum:)

      Sil
  5. Harika, taze ve sade bir görünüm, çok beğendim!

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)