Safranbolu maceramız:)

20.10.13

Herkese merhaba:)
Evet az ve öz resimlerle güzel yolculugumuzu anlatıcam çok konuşmadan umarım hosunuza gider:)

Bütün yol boyunca sonbaharın renklerini izleyerek gittik :) Sonbaharı hiç yaşamadıgımı farkettim bu geziyle:)

Bildiğiniz köyde kaldık hatta klasik safranbolu köy eviydi :) Sobamızı da yaktık oh :) Bu devirde saf köy evi bulmak ve bunu yaşamak bence cok özel bişey:) Ne internetimiz ne telefonumuz vardı ciddi kafa boşalttık :)
Evimizin önĂĽ :) Kuzenim ve ben :) Biliyosunuz Allahın size verdigi en yakın arkadaslar kardeĹźleriniz ve kuzenlerinizdir bence:) 

 Ä°lk duragımız hıdırlık seyir tepesi oldu kuĹźbakışı Ĺźehrin bĂĽyĂĽk bir kısmını görebiliyosun harika bi manzara:)



Teyzem ve ben :)





Diğer bir duragımız kanyon diye geçiyo sanırım... ucurumun üstünde cam yapmışlar biraz korkunç olsada manzara karsısında unutuluyo:) Ahhh o manzara tam zamanında gittik sonbaharın bütün renkleri tablo gibiydi:)

Daha sonra Bulak mencilis magrasına girdik ama düzgün bi fotograf yakalayamamısım malesef:(


Burasıda köy evimizin yakınındaki Çay :) Saatlerce izleyebilirdim bu manzarayı :) Zaten bi tablonun içinde gibiydim günlerce:)

Son olarak oturup dinlendigimiz bi restorandan bi kare:)

Evet elimden geldigi kadar kısa tutmaya calıstım daha coookkk anlatıcak sey vardı :) Ve ben bu kısa tatilden anladım ki ben İstanbulu içinde sevdigim olmasa asla sevmezmişim :/ Umarım Allah bigün bana bu pis şehirden kacıp gitme imkanı verir...

Umarım begenmişsinizdir ...sevgiler:)











Belki Bu Yazıları da Okumak Ä°stersiniz:)♥

17 yorum

  1. ben ailemle fethiye ye taşınalı 7 yıl olacak :) evet istanbul trafiği pahalılığı ve insanları çekilmiyor. :) bende çok yakında bulunduğum yer ile ilgili ufak tefek resimle paylaşacağım :) Ne güzel bu yaşta bu olgunlukta düşünebilen insan olman hayran kaldım anlatım şekline :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok t.ederim yasanmisliklar sayesinde bu yasta olgunluga ulastm iyi mi kotu mu bilmyrm ama boyleyim:)

      Sil
    2. *Banu.D Safranbolu cidden güzel memleket ama para,pahalılık konusunda istanbulu geçer .Eşyasız 1+1 eve 500-600 para istiolar yahu iliğimiz kurudu :D:D

      Sil
    3. Of pahaliymis ya istanbulla esdeger nerdeyse ama olsun tatlim kafan rahat ses seda yok keyfine bak:)

      Sil
  2. gerçekten tablo gibi Selincim.o mis gibi hava zaten herseye deger.ben de büyüksehrin kahirlarini çekenlerdenim.ama memleketim tam bi cennet.yazin gittigimde çekerim o cenneti sen de görürsün.gezmelerde güzelim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam cennet gercektende keske heryer boyle guzel olsa :)

      Sil
  3. Çok güzel çoook sevdiceklerimizle gideceğimiz günlerimiz olsun buralaraaa ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ins canim benim zaten sevdiklerimiz nerdeyse orasi guzel:)

      Sil
  4. Teyze denince insanın aklına bakımlı ama tonton, orta yaşlı kadınlar geliyor. Teyzen ne kadar genç, ne kadar güzel! Arkadaşınla gittin zannettim ben, teyze yazısını okuyunca şaştım kaldım! İkinize de maaşallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadas gibiyizdir zaten beraber oje sureriz makyaj yapariz :) cok t.ederiz eminim cok mutlu olucaktir bu yorumunu gorunce:)

      Sil
  5. merhaba, ayy ne kadar güzel ağaçlardaki sonbahar renkleri bayıldım doğrusu, ama o kanyon denilen yerde iyi durmuşsun yine de (benim için korkunç görünüyor), çook şanslısın ki arkadaş gib olduğun bir teyzen var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika renklerddi ve kanyonda durmak bnm icn korkumu yenmek gibi bsy oldu:) sansliyim ki butun teyzelerimle arkadas gibiyimdir btn aile biraraya geldigimizde komedi filmi gibi olur hayat:)

      Sil
  6. Ben İstanbul'u ne yazık ki sevemedim :/ Her gittiğimde diyorum ki "İstanbul'u sevmediğimi bir kez daha anladım." :)) Fotoğraflar çok güzel, kanyon oldukça korkutucu geldi buradan bakınca bile.. :))
    Sanıyorum ki internetsiz belki yapabilirim ama telefonsuz asla! :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle internetsiz olur.ama telefonsuz olmuyo yinede ailece teyzeler felan asiri eglendgmz icn cok sorun olmadi:) istanbula gelince benim icn coktan bitti bi sonraki amacim kacmak:)

      Sil
  7. Harika bir post olmuş bayıldım.lefon televizyon üçlüsünden zor daolsa kopmakta fayda var galiba :) Bazen internet te banada beklerim. www.gecekiyafeti.com.Ayrıca bumerang ödülleri en uzman blog kategorisinde adayım bloğumu beğendiysen desteklemek istersen aşağıdaki linkten ücretsiz oy verebilirsin. Destek olursan çok sevinirim. http://bumerang.hurriyet.com.tr/bumerang-odulleri/43355.htm

    YanıtlaSil
  8. Merhaba tatlım :) Bizim oaraları gezdin ,gördün .Bi mucize olaydıda görüşeydik ama sağlık olsun :)
    Ă–pĂĽorum Mucuk *

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim valla ne cok isterdm gorusmeyi cennet gibi yerlerde yasiyosun kiymetini bil;)

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler:)